Predmeti

Više informacija o ispitu iz predmeta Fizika i merenja možete pronaći u nastavku vesti.

Prvi kolokvijum iz Mehanike 2 za studente 2 smene kod prof. Zorana Stokića, biće održan 3.11.2014.god. u sali 223 prema sledećem rasporedu:

Laboratorijska vežba 1 iz Mašinskih elemenata 1, za studente 5. smene održaće se u sredu 5. novembra u laboratoriji za mašinske elemente 154/1. Vežbe će držati prof. dr Aleksandar Marinković.

U nastavku vesti možete pronaći više informacija o održavanju kolovijuma iz Mašinskih elemenata 1 kod prof. dr Milosava Ognjanovića.

Termin održavanja prvog teorijskog kolokvijuma je 26.11.2014. sa početkom u 9h u sali za nastavu.

Laboratorijske vežbe iz predmeta Tehnologija mašinske obrade počinju u ponedeljak, 27.10.2014. godine, prema rasporedu postavljenom ovde i grupama koje su istaknute na oglasnoj tabli i ovom linku.

Kako smo ranije danas objavili vest o mogućnosti da će slušanje predmeta Mikro obrada i karakterizacija biti odloženo za sledeći semestar, zvanično se obaveštenjem studentima obratila u doc dr Božica Bojović.

Kako smo nezvanično saznali, jedan od predmeta za koji su studenti mogli da se odluče Mikro obrada i karakterizacija se možda neće održavati u ovom semestru.

„Kada jednom kreneš odustajati, to ti se pretvori u naviku.“
Vinsent Lombardi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava