Kako smo nezvanično saznali, jedan od predmeta za koji su studenti mogli da se odluče Mikro obrada i karakterizacija se možda neće održavati u ovom semestru.


Kako su studenti želeli da provere ovu informaciju obratili su se direktno nosiocu ovog predmeta Božici Bojović. Informacija koju je ona prosledila studentima glasi:

Koleginice, Ja sam u Engleskoj na studijskom usavršavanju do kraja semestra i doći ću u Beograd na 5 dana u novembru.

Prema rasporedu koji je na našem sajtu ovaj se predmet drži sredom od 14 u 204. Kolega će doći sutra da obavesti studente o tome da je planirano da se predavanja pomere za prolećni semestar. U suštini, ako vam ne odgovara da čekate, izaberite drugi predmet i u potpunosti mogu da razumem takvu odluku.

Ako mi ne budete student, uz žaljenje što vam neću predavati, ili
Ako mi budete student, uz nadu da ćete biti zadovoljni predavanjima,
pozdravljam vas
doc dr B.Bojović

Sada se ovde postavlja logično pitanje: Ko je dozvolio odabir ovog predmeta znajući da postoji mogućnost da se ovaj predmet neće održavati u terminu u kome je planiran?

Da li je uprava fakulteta znala za ovaj problem?
Šta je preduzeto povodom ovoga s obzirom da su studenti ovaj predmet izabrali i sada moraju ili da odaberu drugi što je protivno njihovim željama ili da čekaju sledeći semestar za održavanje nastave?
Zašto ovo nije predočeno studentima na vreme?

Ovo su neka od pitanja Upravi fakulteta, ali isto tako i Studentskom parlamentu i Studentu prodekanu.

Tagovi

Komentari  

+5 #1 grande 23-10-2014 23:17
to je jedan od retkih Profesora koji brine o svojim studentima, i ako joj se ukazala prilika za stručno usavršavanje u inostranstu što da ne iskoristi. Sve može da se nadoknadi. Stvar je samo dobre volje studenata, pošto Profesorka ima toga na pretek . . . za razliku od mnogih drugih na Mašincu. . .

Nemate prava da postavite komentar.

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava