Počev od 2003. godine Narodna banka Srbije pruža mogućnost studentima završnih godina studija prvog i drugog stepena na visokoškolskim ustanovama u Republici Srbiji, kao i državljanima Republike Srbije koji studiraju na univerzitetima u inostranstvu, da letnju praksu obave u nekoj od njenih organizacionih jedinica.


U 13 godina dugoj tradiciji, više od 400 studenata različitih obrazovnih profila obavilo je letnju praksu, koja se tradicionalno organizuje u periodu od 1. jula do 31. avgusta.

Cilj organizovanja prakse je da se studentima putem praktičnog rada omogući da upotpune svoja teorijska znanja stečena tokom studija, kao i da dobiju specifična znanja iz oblasti rada centralne banke.

Programom letnje prakse propisano je da su studenti tokom dvomesečne prakse, a u skladu sa svojim znanjem i veštinama i uz nadzor mentora, uključeni u obavljanje poslova iz delokruga organizacione jedinice, što ima za cilj sticanje praktičnog iskustva i usavršavanje veština i znanja u oblastima koje studiraju. U isto vreme, studenti su angažovani na realizaciji pisanog rada/istraživanja na temu koju im određuje mentor i čije rezultate na kraju prakse prezentuju zaposlenima u Banci.

Rok za prijavljivanje je 27.5.2016.

Poziv možete pronaći na ovde.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava