Uz predstavnike Univerziteta u Beogradu, kompanija i ministarstava, otvoren je ovogodišnji, jedanaesti po redu, sajam poslova i stručnih praksi “JobFair15 - Kreiraj svoju budućnost!”.


Predstavnica Ministarstva omladine i sporta, gospođa Vesna Vidojević je, pored podrške ministra Vanje Udovičića, prisutnima prenela i da Ministarstvo prepoznaje i podržava nastojanje organizatora da kroz približavanje kompanija studentima doprinese sprovođenju omladinske politike koju Ministarstvo želi da postigne.

Prof. dr. Predrag Ivaniš je, ispred Elektrotehničkog fakulteta, pozdravio učesnike i pohvalio dugogodišnju kvalitetnu saradnju sa organizatorima u cilju da se studentima pruži prilika da steknu uvid o načinu funkcionisanja kompanija u realnom svetu. Pored logičkog rasuđivanja, kritičkog razmišljanja i kreativnog pristupa koje fakulteti razvijaju kod studenata, JobFair15 im omogućava i da steknu praktična znanja koja su jedan od bitnih kvaliteta pri zapošljavanju.

Bojan Rošić, predstavnik Microsoft Development Center Serbia koji je podrška Sajmu od njegovog osnivanja, je pozdravio prisutne i istakao da je ovo veoma značajna prilika da kompanije i studenti, kroz razgovor, dođu do šanse da se bolje upoznaju i sarađuju.

Specijalista za organizacioni razvoj kompanije Mozzart, Milica Milošević, se osvrnula na vrlo uspešno zapošljavanje na prethodnom Sajmu. Kompanija Mozzart vrlo bitnim smatra uključivanje mladih u svet rada, kao i priliku da mladi talenti dobiju šansu da se oprobaju u najvećim kompanijama.

Organizatori vas ovom prilikom pozivaju da posetite sajam u Zgradi tehničkih fakulteta i pronađete priliku za praksu ili zaposlenje kod naših najvećih poslodavaca!

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava