Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom organizuje, za studente završnih godina Mašinskog fakulteta, posetu fabrici "GORENJE" u Valjevu, u sredu, 27.marta 2019. godine.

Studenti će imati priliku da saznaju:
  • koje su prednosti rada u kompaniji kao i mogućnosti za zaposlenje i napredovanje,
  • kako izgleda radni dan i šta su saveti rukovodilaca tehničko-proizvodnog sektora, sektora kontrole kvaliteta, stručne službe tehnologije, stručne službe razvoja i stručne službe održavanja
  • specifičnosti rada u različitim odeljenjima, veštine koje su neophodne za rad u njihovom timu i informacije o karijernom putu rukovodilaca sektora.
  • Studenti će moći da postave pitanja i na kraju obiđu režiju i halu II uz stručno objašnjenje rukovodioca jedinice.
Ova poseta predstavlja sastavni deo programa Centra za razvoj karijere "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem i slanjem prijavnog formulara koji se nalazi na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Prevoz je organizovan. Broj mesta ograničen. Rok za prijavu: 25.03.2019. do 22 časa. Svi će biti kontaktirani dan pre polaska u posetu. Prednost će imati studenti koji su zainteresovani za praksu i dalji razvoj karijere u Valjevu.

U sklopu uspostavljene saradnje Univerziteta u Beogradu i kompanije Gorenje na planu organizacije i realizacije studentske prakse, u narednom periodu biće otvorene prilike za obavljanje prakse u ovoj kompaniji u poslovnim jedinicama za kontrolu kvaliteta, razvoja, tehnologije i održavanja , a zahvaljujući inicijativi Slovenačkog poslovnog kluba u planu je realizacija studentske prakse i u drugim kompanijama - članicama Slovenačkog poslovnog kluba.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobru priliku propusti većina ljudi, jer je uglavnom obučena u težak rad.“
Tomas Edison

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava