BEST Design Week je seminar dizajna i brendiranja koji se ove godine šesti put za redom održava u Beogradu od 28. maja do 4. juna u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd.


Studenti svih tehničko – tehnoloških i prirodno – matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu imaju priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

Prijave su otvorene do 20. maja.

Cilj projekta je da se studentima tehničko­tehnoloških i prirodno-­matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu omogući da savladaju ili usavrše principe dizajna i brendiranja.
Kroz interaktivan rad sa predavačima u softverskim programima studenti će tokom pet dan programa doći do finalnog dizajnerskog proizvoda.

Po završetku seminara, svi učesnici dobijaju sertifikat o učešću na BEST Design Week – u. Projekat su podržali Grad Beograd, Univerzitet u Beogradu i Arhitektonski fakultet.

BEST design WEEK se sastoji iz tri radionice:

Design Basic Course
Design Basic je namenjen studentima koji se do sada nisu susretali sa grafičkim i web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.
Želiš da naučiš rad u Photoshop­u i Illustrator­u? Prijavi se!

Desing Advanced Course
Design Advanced je namenjen studentima koji imaju osnovno znanje iz oblasti dizajniranja, brendiranja i 3D programiranja. Cilj radionice je da se usavrše postojeća znanja iz oblasti 3D progamiranja i animiranja. Učesnici izrađuju animaciju na zadatu temu tokom trajanja seminara, a potom se bira i pobednik najzanimljvije animacije. Arhitektonski fakultet je prepoznao značaj ove radionice i njenim polaznicima omogućio 2 ESPB boda.
Želiš da usavršiš svoja znanja u 3D programiranju? Prijavi se!

Web Design Course
Web dizajn radionice je namenjena svim studentima koji se bave grafičkim ili web dizajnom i imaju osnovno znanje iz oblasti dizjaniranja, brendiranja i korišćenja osnovnih programskih paketa. Cilj ove radionice je, da učesnici kroz timski rad, stečena nova znanja i veštine, naprave i prezentuju funkcionalni web sajt na zadatu temu.
Zanima te kako da napraviš web sajt? Prijavi se!


Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava