Ukoliko želiš da se baviš preduzetništvom i razmišljaš da u budućnosti pokreneš svoj startap, program Global Entrepreneurs je idealan za tebe. Najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC tu je da ti pomogne da napraviš prvi korak u svojoj profesionalnoj karijeri.


Ovoga leta posveti se ličnom i profesionalnom razvoju. Na programu stručnih volonterskih praksi Global Entrepreneurs radićeš u startapu u Nemačkoj, Brazilu, Rumuniji, Egiptu i mnogim drugim zemljama. Ovo može biti prva i veoma važna stavka u tvom budućem CV-ju jer za učešće ti ne treba prethodno radno iskustvo.

Ipak, iako je ovo sjajna profesionalna prilika, od programa ćeš dobiti mnogo više. Rad u internacionalnom timu, lični razvoj i poboljšavanje engleskog jezika samo su neki od dodatnih benefita. Polja na kojima možeš da usavršiš svoje veštine jesu marketing i IT. Program traje 6-12 nedelja.

Ukoliko želiš više informacija, poseti naš sajt.

AIESEC postoji u 127 zemalja i ima preko milion bivših članova od kojih su mnogi sada poznati i uspešni preduzetnici. Cilj organizacije je razvoj liderskog potencijala kod mladih. U našoj zemlji, između ostalog, želimo da dopinesemo razvoju odgovornog preduzetničkog duha.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom.“
Lao Ce

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava