U okviru Programa „Pokreni se za budućnost“ raspisan je novi konkurs „Academic to business“ (A2B) koji spaja studente i preduzetnike iz Beograda.

Program A2B je kreiran kako bi se preduzimljivim mladim ljudima pružila prilika da unaprede svoja znanja i veštine, oprobaju se u ulozi preduzetnika kroz rešavanje realnih i konkretnih poslovnih izazova i steknu preko potrebno praktično iskustvo.

U okviru A2B programa odabrani petočlani timovi studenata biće povezani sa selektovanim preduzetnicima na primeru čijeg poslovanja će rešavati poslovni zadatak. Upoznajući i analizirajuči poslovanje, akademci će moći neposredno da primene stečeno znanje na konkretnim situacijama u biznisu.

A2B konkurs je otvoren za studente završne godine osnovnih studija, studente master i doktorskih studija akreditovanih državnih i privatnih fakulteta Univerzitetа u Beogradu, iz grupacija: društvenohumanističkih nauka, prirodno-matematičkih nauka i tehničko-tehnoloških nauka. Konkurs je takmičarskog karaktera. Pored intenzivnog poslovnog treninga koji očekuje sve finaliste, studenti članovi prvoplasiranih timova dobijaju vredne A2B stipendije. Svaki član prvoplasiranog tima biće nagrađen A2B stipendijom od 100.000 dinara, drugoplasiranog 80.000 dinara i trećeplasiranog 60.000 dinara. Preduzetnike očekuje finansijska podrška za implementaciju najboljih studentskih rešenja.
Konkurs je otvoren do 8. maja 2016. godine. Sve informacije i prijavni formulari nalaze se na sajtu www.pokrenisezabuducnost.rs u odeljku konkursi.

Progrаm „Academic To Business“(A2B) sprovodi orgаnizаcijа „Centаr zа rаzvoj liderstvа“ uz podršku kompanije Filip Moris.

Kompanija Filip Moris duže od decenije različitim donatorskim programima ulaže u svoje poslovno okruženje. Više od 1000 nagrađenih studenata, desetine njihovih ideja realizovanih u zajednici kroz društveno-korisne projekte, preko 400 pokrenutih malih porodičnih biznisa – samo su neki od dosadašnjih rezultata programa „Pokreni se za budućnost” i „Pokreni se za posao” koji se sprovode zahvaljujući podršci kompanije.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Naše živote više oblikuju naša očekivanja i nadanja nego li naše iskustvo.“
Bernard Šo

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava