Korišćenjem bilo kog dela portala MASINAC.org, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Ni jedan deo sajta MASINAC.org ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

MASINAC.org pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Sve servise sajta MASINAC.org koristite na vlastitu odgovornost i MASINAC.org se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaj i servise sajta MASINAC.org, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

SERVISI VESTI, BLOG, DOWNLOAD, FORUM
Portal MASINAC.org nema autorska prava (osim gde to nije naznačeno) nad materijalima koji se nalaze na sajtu i nije odgovoran za njihovu sadržinu.

MASINAC.org nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta MASINAC.org.

Ukoliko smatrate da je MASINAC.org povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate. Na incijativu vlasnika sadržaja, isti možete biti uklonjen sa portala MASINAC.org ili može biti pronađeno kompromisno rešenje koje bi zadovoljilo obe strane.

KOMENTARISANJE TEKSTOVA

MASINAC.org svojim korisnicima omogućava komentarisanje tekstova u dobroj nameri. Molimo vas da prilikom slanja komentara ne koristite govor mržnje, ružne reči ili pozivate na kulturnu, rasnu, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu diskriminacije.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala MASINAC.org. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal MASINAC.org zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara MASINAC.org nije dužan da obriše sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim verskim, moralnim i drugim načelima i uverenjima.

MASINAC.org se trudi da ne objavljuje komentare koji nisu u skladu sa prethodnim stavom. Ukoliko na sajtu pronađete komentar uvredljive sadržine, molimo Vas da nas kontaktirate i obavestite nas o tome.

Vaša IP adresa biće zabeležena prilikom slanja vašeg komentara. IP adresa biće korišćena isključivo u slučaju nepoštovanja uslova korišćenja radi bržeg otkrivanja i sprečavanja dalje zloupotrebe sajta.

Vaša email adresa biće zabeležena prilikom registracije na portal MASINAC.org i biće korišćena isključivo u svrhe lakšeg i bržeg širenja informacija (slanjem obaveštenja na email adresu a u skladu sa uslovima korišćenja ovog sajta).

SERVISI za WebMastere (RSS)
MASINAC.org pruža pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i MASINAC.org se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

PRIVATNOST
MASINAC.org neće na svojim stranicama objavljivati email adrese svojih korisnika, osim na forumu, ukoliko sami korisnice ostave opciju prikaza email adrese uključenom.

MASINAC.org neće ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.

PROMENA USLOVA KORIŠĆENJA
MASINAC.org zadržava pravo da bez najave promene ili modifikuje uslove korišćenja.

Nemate prava da postavite komentar.