Portal MASINAC.org priznaje i poštuje Vaše pravo na poverljivost podataka.

Zbog toga se obavezujemo na čuvanje privatnosti i sigurnosti informacija i podataka koje putem web stranica na domenu MASINAC.org s nama podelite. Nijedna privatna informacija neće biti prosledjena trećim licima bez Vašeg prethodnog dopuštenja, ili eventualno u slučaju da to od nas zahtevaju istražni organi lii državne istitucije.

Vaše korišćenje stranica na ovom portalu podrazumeva da ste saglasni sa ovom Politikom privatnosti.

Ovaj portal prikuplja samo one informacije koje su bitne za ostvarenje svrhe ovih internet stranica, a to je omogućavanje korisnicima pravo na informisanje o novostima na ovom sajtu, kao i mogućnost korišćenja različitih servisa za registrovane korisnike.
Ovaj portal garantuje da će poverljivo čuvati sve podatke o svojim klijentima. Podatke neće prosledjivati, prodavati, iznajmljivati niti razmenjivati s trećim licima bez Vašeg odobrenja.

Sajt se obavezuje na čuvanje podataka o svojim korisnicima, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitih aktivnosti korisnika.

Korišćenjem naših web stranica ustupate nam pravo pribavljanja i korišćenja informacija koje ste ostavili na sajtu na način na koji je to ovde iznešeno. Ukoliko promenimo neke uslove u našoj Politici privatnosti, te promene ćemo objaviti na ovoj stranici kako biste uvek imali uvid u način na koji koristimo podatke koje ste nam poverili.

Svi registrovani korisnici se automatski upisuju u našu mailing listu, preko koje ih obaveštavamo o novostima na portalu MASINAC.org. Ukoliko ne želite da primate obaveštenja sa portala MASINAC.org, molimo Vas da se odjavite sa iste. Link za odjavu nalazi se na kraju svakog obaveštenja koje Vam stiže na email adresu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Politici privatnosti, molimo Vas da nam se obratite putem formulara za kontakt, odnosno e-mailom.

Bilo kakve izmene i dopune ove Politike privatnosti neće biti važece ukoliko nisu objavljene na ovoj internet strani. Svaka izmena koju objavimo na ovim web stranama odmah postaje važeća, a svako Vaše dalje korišćenje sajta ili ponudjenih usluga podrazumevaće da prihvatate izmenjene odredbe.

Ove internet stranice mogu sadržati linkove koji vode na druge web stranice. Naš sajt nije odgovoran za sadržaj i Politiku privatnosti i Uslova korišćenja tih sajtova. Ukoliko saznate da te web stranice vode na treće web stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Politikom privatnosti ili Uskovima korišćenja, obavestite nas o tome, i onda ćemo takve linkove ukloniti.

Zahvaljujemo Vam na korišcenju portala MASINAC.org.

Nemate prava da postavite komentar.