Želiš da stekneš nova radna i životna iskustva, podeliš svoje mišljenje sa drugima, pokreneš stvari sa mrtve tačke, obogatiš svoju biografiju, budeš deo kvalitetnog tima i upoznaš nove ljude, a možeš da odvojiš par sati nedeljno za rad u našem timu, pridruži nam se odmah!


Informativna i Magazin redakcija
Posao članova redakcije oslikava se u prikupljanju, uređivanju i objavljivanju najnovijih vesti vezanih studentski standard. Informacije se tiču najraznovrsnijih tema iz studentskog života na Mašincu. U planu je i kreiranje Magazina koji bi obrađivao teme iz IT sveta, biznisa, zabave.

Tehnička podrška
Web dizajn ili programiranje su stvari kojima se baviš? Želiš da napreduješ u PHP, CSS i HTML tehnologijama. Radom na portalu MASINAC.org pružićemo ti priliku da radiš na razvoju "živog portala" i budeš kreator novih formi koje možemo upotrebiti u realnoj situaciji. Naravno, možeš dopuniti svoj CV kvalitetnom referencom u vidu prakse na portalu MASINAC.org.

Administrativna podrška
Voliš forume, socijalne mreže Facebook, Twitter. Uređuj stranice, kreiraj zanimljive sadržaje, obaveštavaj o najinteresantnijim dešavanjima, širi krug prijatelja i dobro se zabavljaj. Postani administrator portala MASINAC.org.

Marketing i PR sektor
Zainteresovan si za nova iskustva u organizaciji i realizaciji velikih projekata? Interesuju te društveni problemi, i misliš da svojim zalaganjem možeš da izazoveš pozitivne reakcije? Interesuje te marketing? Pridruži nam se jer imamo mnogo toga zajedničkog!

Bilo da si student Mašinca sa iskustvom ili ne, na bilo kojoj godini studija - dobrodošao si. Pridruži nam se, upoznaj kako se radi u timu, oseti jedno novo iskustvo u studentskom životu.Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava