Centar za razvoj karijere poziva studente na predstavljanje programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ u 2019.godini, koje će se održati u četvrtak, 28.februara 2019. godine u 12 časova u sali 16.

Događaj će otvoriti predstavnici Univerziteta u Beogradu i Ambasade Grčke, a zatim će predstavnici Helenskog privrednog udruženja Srbije predstaviti ovogodišnji poziv za studente za obavljanje tromesečne prakse u kompanijama koje su u ovom ciklusu otvorile pozicije za praksu. Kompanije će predstaviti detaljnije pozicije za praksu, uslove i njihova očekivanja od kandidata, a biće reči i o politici zapošljavanja i načinu odabira budućih zaposlenih. Studenti će moći da postave pitanja i saznaju sve što ih dodatno interesuje.

U ovom ciklusu učestvuju sledeće kompanije: „Alumil YU Industry“, „LG Hemija“, „Eurobank“ „IN Hotel” i „Eko Hellenic“ u kojima su otvorene pozicije za praksu za studente osnovnih i master studija Ekonomskog, Fakulteta organizacionih nauka, Građevinskog, Mašinskog, Elektro-tehničkog, Matematičkog, Saobraćajnog, Tehnološko-metalurškog, Poljoprivrednog, Hemijskog, Fakulteta za fizičku hemiju, Geografskog, Filozofskog (psihologija) i Pravnog fakulteta.

U ovoj inicijativi učestvovao je veliki broj kompanija koje već pet godina zaredom otvaraju svoja vrata mladima sa Univerziteta u Beogradu koji mogu da steknu vredno radno iskustvo, povežu se sa tržištem rada i umreže se u grčko poslovanje u Srbiji.

Zbog ograničenog broja mesta u sali, molimo vas da se prijavite slanjem mejla na m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs do 26.februara.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava