Počev od 2003. godine Narodna banka Srbije pruža mogućnost studentima završnih godina studija prvog i drugog stepena na visokoškolskim ustanovama u Republici Srbiji, kao i državljanima Republike Srbije koji studiraju na univerzitetima u inostranstvu, da letnju praksu obave u nekoj od njenih organizacionih jedinica.


U 13 godina dugoj tradiciji, više od 400 studenata različitih obrazovnih profila obavilo je letnju praksu, koja se tradicionalno organizuje u periodu od 1. jula do 31. avgusta.

Cilj organizovanja prakse je da se studentima putem praktičnog rada omogući da upotpune svoja teorijska znanja stečena tokom studija, kao i da dobiju specifična znanja iz oblasti rada centralne banke.

Programom letnje prakse propisano je da su studenti tokom dvomesečne prakse, a u skladu sa svojim znanjem i veštinama i uz nadzor mentora, uključeni u obavljanje poslova iz delokruga organizacione jedinice, što ima za cilj sticanje praktičnog iskustva i usavršavanje veština i znanja u oblastima koje studiraju. U isto vreme, studenti su angažovani na realizaciji pisanog rada/istraživanja na temu koju im određuje mentor i čije rezultate na kraju prakse prezentuju zaposlenima u Banci.

Rok za prijavljivanje je 27.5.2016.

Poziv možete pronaći na ovde.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moja najveća briga nije jesam li pao na nekom zadatku, nego jesam li zadovoljan padom.“
Abraham Linkoln

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava