Delez Srbija poziva diplomce i studente master studija da se prijave za International Graduate Trainee Program 2016 – Internacionalni program za diplomce 2016.


Internacionalni program za diplomce se organizuje šestu godinu zaredom i mladi su u prilici da kroz njega razvijaju svoj liderski potencijal i da grade karijeru u internacionalnom maloprodajnom lancu kroz brojne zadatke i projekte. Tokom 18 meseci trajanja programa odabrani kandidati će biti u prilici i da borave u jednoj od zemalja u kojoj posluje Delez Grupa.

Konkurs u Srbiji otvoren je do 1. decembra 2015. godine. Proces selecije biće realizovan u više faza, u periodu od decembra do ferbuara 2016. godine. Na kraju prvog kvartala biće poznata imena polaznika buduće generacije. Program počinje septembra 2016.godine i obuhvata tri faze.

Uslov za prijavu na konkurs je završen fakultet (osnovne ili master studije), manje od dve godine radnog iskustva i fluentno znanje engleskog jezika. Pored toga, od kandidata se očekuje liderski potencijal, strast prema maloprodaji, proaktivnost, sposobnost brzog učenja, orijentacija na rezultat, sposobnost rešavanja problema i donošenja odluka, kao i izražena spremnost na timski rad.

 Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem linkanajkasnije do 1. decembra 2016. godine (uz prijavu obavezno priložiti CV).

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava