Da li si spreman za svoju budućnost?


Nezaposleno je 51% mladih u Srbiji. Čak 34% mladih u Srbiji nije zadovoljno obrazovanjem stečenim na fakultetu. Preko 30% studenata smatra da ih je za tržište rada pripremilo iskustvo koje su stekli pored fakulteta.

Da li ti ovi procenti pokazuju koliko je važno da ne propustiš prilike koje ti se pružaju?

Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i posetiš prezentaciju programa praksi u inostranstvu.

Take your chance - Prezentacija praksi u inostranstvu održaće se u četvrtak (24.12.2015.) na Ekonomskom fakultetu u Beogradu sa početkom u 20h. Ukoliko želiš da obezbediš svoje mesto na ovom događaju, popuni prijavu: http://bit.ly/TakeYourChance_prijava

Global Talent je program stručnih praksi koji ti pruža mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, dobijajući pritom relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Na Global Talent praksi dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, prikupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi.

Prakse u okviru ovog programa obavljaju se u kompanijama u inostranstvu. Svoje iskustvo možeš pronaći u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, edukacije, IT-a i mnogih drugih.

Na događaju Take your chance govoriće studenti koji su se nedavno vratili sa Global Talent prakse, predstavnici kompanija u Srbiji i članovi AIESEC-a koji predstavljaju podršku studentima u procesu pronalaska i realizacije prakse, pa je ovo savršena prilika da saznaš sve što te interesuje o Global Talent praksama.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.
Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava