2008/09

Spisak studenata, po smenama, koji su prvi put upisali prvu godinu osnovnih akademskih studija školske 2008/09. godine možete pogledati ovde.
  Osma smena biće formirana od studenata koji su uplatili nadoknadu za ponovno slušanje nastave iz predmeta I godine studija (za koje nemaju stečen uslov za polaganje ispita!). Ako ovih studenata bude više od 90, postojeći spiskovi sedam smena sa po 73 slušaoca biće prošireni imenima ovih studenata.

Pred punim amfiteatrom A, danas je prodekan za nastavu, prof. dr Milorad Milovančević a.k.a. Munja, objasnio sve oko nedoumica u vezi upisa u narednu godinu studija, bodova i plaćanja istih. Iako se na forumu ovih dana vodila žustra rasprava šta bi trebalo a šta ne, od najavljenog protesta nije bilo ništa.

U poslednja dva dana podigla se velika prašina oko uslova za upis u narednu godinu studija ako imate zaostlih ispita iz prethodne, odnosno bodova koje prenosite u narednu godinu.

Upis u narednu školsku 2008/2009. godinu za studente koji studiraju po novom NPP-u (“Bolonjci”) počinje u ponedeljak 22. septembra i završava se u petak 26. septembra, a upis u petu godinu studija, studenata koji studiraju po starom programu (“Solunci”) počinje od utorka 30. septembra. Detaljno opisani uslovi upisa su objavljeni na oglasnim tablama fakulteta. Podsećamo Vas da nastava na svim godinama studija počinje po Kalendaru nastave, u ponedeljak 29. septembra 2008. godine.

Preliminarnu rang listu kandidata, u ponovljenom SEPTEMBAR-skom konkursnom roku, za prijem u prvu godinu studija školske 2008/09. godine (po azbučnom redu) možete pogledati ovde.

Prijemni ispit u ponovljenom septembarskom upisnom roku školske 2008/09 godine održaće se u sredu 17.09.2008. godine u sali 102 sa početkom u 10:00 časova.

Na našem fakultetu organizovan je i drugi septembarski upisni rok za prijem studenata u prvu godinu školske 2008/09 godine
  - Mašinski fakultet u Beogradu, raspisuje drugi septembarski konkursni rok za upis u prvu godinu studija. Tekst konkursa, za upis možete preuzeti ovde.
  - Uslove i informacije vezane za upis na Mašinski fakultet u Beogradu, možete preuzeti ovde.

Preliminarne rang liste za semptembarski konkursni rok za upis u školsku 2008/09 godinu: na teret budžeta Republike Srbije; koji sami plaćaju školarinu; kandidati koji nisu zadovoljili.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava