Starije

U nastavku vesti slede obaveštenja za studente vezana za izmene u rasporedu ispita za septembarski i oktobarski ispitni rok.

Sa velikim kašnjenjem stiže i konačan raspored polaganja ispita po salama i vremenima polaganja u septembarskooktobarskom ispitnom roku školske 2008/2009.godine. Raspored možete pogledati ovde.

Prijava ispita vezana za septembarsko/oktobarski ispitni rok biće obavljena od ponedeljka 24.08.2009.god do petka 28.08.2009.god. Prijava će se obavljati u "internet sokaku" ili na adresi za "bolonjce", dok za "solunce" adresa nije aktivna pa prijava sa drugog mesta osim sa fakultetskih računara još uvek nije moguća. Kako je počelo, verovatno i ova prijava ispita neće proći bez ikakvih problema, na šta smo iskreno i navikli. ili na adresi za "solunce".

Raspored ispita (samo datumi) za septembarsko/oktobarski ispitni rok 2009. možete pogledati na ovom linku. Konačno će se organizovati i dodatni rok za studente "bolonjce" tačnije septembar 2, dok za "soluce" važi standardan plan i program polaganja ispita.

Dopuna za julski ispitni rok koji važi samo za "solunce" možete pogledati ovde.
Takođe vas obaveštavamo da je pomeren termin za polaganje ispita TTA210-0029 OSNOVE TEHNIKE HLAĐENJA za 12.06.2009.god. u 12h u sali 216.

Evo i par izmena u rasporedu polaganja ispita u ovom roku. U nastavku vesti sledi tabela sa korekcijama.

Postavljen je raspored ispita za junski rok školske 2008/09 god. po datumima, vremenima i salama za polaganje. Možete ga pogledati ovde.

Ispiti junskog ispitnog roka mogu se prijaviti u „internet sokaku“ najkasnije do utorka 12. 05. 2009. godine do 15 sati. Naknadna prijava ispita neće biti moguća. Saznali smo da je u rad puštena i online prijava ispita pa to možete učiniti i o kuće. (u slučaju da ne radi, posetite "sokak"). Adresa za "solunce" i adresa za  "bolonjce". Naravno potrebno je prihvatiti sigurnosni sertifikat koji se javlja prilikom otvaranja stranice.

„Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom.“
Lao Ce

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava