Starije

U nastavku vesti slede obaveštenja za studente vezana za izmene u rasporedu ispita za septembarski i oktobarski ispitni rok.

Sa velikim kašnjenjem stiže i konačan raspored polaganja ispita po salama i vremenima polaganja u septembarskooktobarskom ispitnom roku školske 2008/2009.godine. Raspored možete pogledati ovde.

Prijava ispita vezana za septembarsko/oktobarski ispitni rok biće obavljena od ponedeljka 24.08.2009.god do petka 28.08.2009.god. Prijava će se obavljati u "internet sokaku" ili na adresi za "bolonjce", dok za "solunce" adresa nije aktivna pa prijava sa drugog mesta osim sa fakultetskih računara još uvek nije moguća. Kako je počelo, verovatno i ova prijava ispita neće proći bez ikakvih problema, na šta smo iskreno i navikli. ili na adresi za "solunce".

Raspored ispita (samo datumi) za septembarsko/oktobarski ispitni rok 2009. možete pogledati na ovom linku. Konačno će se organizovati i dodatni rok za studente "bolonjce" tačnije septembar 2, dok za "soluce" važi standardan plan i program polaganja ispita.

Dopuna za julski ispitni rok koji važi samo za "solunce" možete pogledati ovde.
Takođe vas obaveštavamo da je pomeren termin za polaganje ispita TTA210-0029 OSNOVE TEHNIKE HLAĐENJA za 12.06.2009.god. u 12h u sali 216.

Evo i par izmena u rasporedu polaganja ispita u ovom roku. U nastavku vesti sledi tabela sa korekcijama.

Postavljen je raspored ispita za junski rok školske 2008/09 god. po datumima, vremenima i salama za polaganje. Možete ga pogledati ovde.

Ispiti junskog ispitnog roka mogu se prijaviti u „internet sokaku“ najkasnije do utorka 12. 05. 2009. godine do 15 sati. Naknadna prijava ispita neće biti moguća. Saznali smo da je u rad puštena i online prijava ispita pa to možete učiniti i o kuće. (u slučaju da ne radi, posetite "sokak"). Adresa za "solunce" i adresa za  "bolonjce". Naravno potrebno je prihvatiti sigurnosni sertifikat koji se javlja prilikom otvaranja stranice.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava