2010/11

Postavljen je i konačan raspored ispita za Oktobar 2 ispitni rok školske 2010/11 god. Možete ga pogledati na ovom linku. Puno sreće i položenih ispita, pa da NAS što više upiše narednu godinu.

Postavljen je i konačan raspored za septembarsko/oktobarski ispitni rok školske 2010/11. god. Raspored: bolonjci | solunci.

Prijavljivanje ispita za septembarsko-oktobarski ispitni rok školske 2010/2011 obaviće se u periodu od 22.08 do 27.08. 2011.godine, do 22 sata.

1.
Studenti "bolonjci", ispite mogu prijaviti u „internet sokaku“ Mašinskog fakulteta ili sa svojih računara iz svojih domova (МУБИС СИСТЕМ) do gore navedenog termina.

2.
Studenti "solunci", ispite prijavljuju pojedinačnim prijavama (svaki ispit posebno) uz dokaz (uplatnicu) o nadoknadi, prema, koje ubacuju u za to obeležene sandučiće pored kancelarije Sekretara Prodekana za nastavu.

Prijava ispita za septembarsko-oktobarski ispitni rok traje do 26.8.2011., a izveštaj o broju prijavljenih studenata biće poznat 27.8.2011., finalni raspored ispita može biti istaknut najranije 28.8.2011.god. Imajući u vidu da ispitni rok počinje 29.8.2011. Komisija za raspored ispita je istakla preliminarni raspored ispita sa salama i vremenima polaganja ispita za ovaj rok prema broju prijavljenih studenata iz junskog ispitnog roka. U finalnom ispitnom rasporedu neće biti većih odstupanja od preliminarnog rasporeda, s obzirom da se ne očekuju velike razlike u broju prijavljenih studenata po ispitima u odnosu na junski ispitni rok.

Postavljen je i predlog rasporeda ispita za septembarsko/oktobarski ispitni rok školske 2010/11 god. Možete ga pogledati ovde. Želimo ovim putem da pohvalimo službe fakulteta na ovom vidu ažurnosti!

Postavljen je i konačan raspored ispita za junsko-juslki ispitni rok školske 2010/2011 god. sa datumima, vremenima polaganja i rasporedu po salama. Možete ga pogledati ovde. Jedino što nedostaje jeste i spisak prijavljenih studenata po ispitima što je postojalo kao opcija do skoro, na zvaničnom sajtu fakulteta. Zašto? Jednostavno da bi studenti videli da li im je ispitna prijava prošla i da li se nalaze na spisku za polaganje, jer svi znamo kako funkcioniše sistem za prijavljivanje ispita, očajno. "Soluncima" se često dešavalo da ne budu na spisku za polaganje, pa im profesori prave problem na samom ispitu. Ovako bi imali vremena da blagovremeno odreaguju na takvu situaciju.

Postavljen je predlog rasporeda za junsko/julski ispitni rok školske 2010/11 god. Možete ga pogledati na ovom linku. Sve sugestije za izmene u rasporedu možete nam poslati preko naše kontakt forme kako bismo na vreme sugerisali Komisiji eventualne ispravke.

Postavljen je i konačan raspored ispita za aprilski ispitni rok školske 2010/2011.god. Raspored za studente "solunce" možete pogledati ovde. Zamerka ovog puta jeste u tome što nisu postavljeni spiskovi prijavljenih studenata po predmetima, jer se često dešava da studenta nema na spisku, pa samim tim ima problema na početku samog ispita. Ovako je moguće imati uvid u to da li je prijava prošla ili ne, i na taj način student bi imao vremena da reaguje na vreme! Ipak, pohvaljujemo komisiju za kreiranje rasporeda na svojoj ažurnosti prilikom postavljanja preliminarnog rasporeda ispita.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava