Preuzimanje rešenih ugovora obavljaće se svakog radnog dana u periodu od 20.2. do 3.3.2017.god. od 13 do 14 časova u prostoriji 001.

Studenti koji se pozivaju da preuzmu ugovore su oni studenti koji do sad anisu preuzeli svoje ugovore u ranije naznačenim terminima kao i studenti koji su svoje ugovore predali u nekom od naknadnih termina. 

Postoji mogućnost da se na prikazanom spisku, greškom, nalaze i studenti koji su ipak preuzeli svoje ugovore ranije. Za njih se ovo obaveštenje ne odnosi.

Više o prethodnim tekstovima možete videti na nevedenim linkovima:

Naravno, problem o kome smo pisali ranije ispratio je kompletan proces podele ugovora, prijema i raspodela molbi. Najgore od svega jeste i to da se sa tom praksom i dalje nastavlja, i da se neko pošteno poigrao sa privatnošću podataka i informacija o samim studentima. 

O tome smo ranije pisali te vas molimo da pročitete ponovo taj tekst i zapitate se da li neko zna neke informacije o vama koje ne bi trebao da zna.
Podsetićemo vas da uvid u detalje studentskog dosijea, finansijske obaveze, molbe, odluke i sve ostalo, imaju jedino zaposleni u studentskoj službi i pored njih Uprava fakulteta. Grupa studenata ne bi smela, ni pod kojim uslovima da dodje u kontakt sa detaljima vašeg studentskog dosijea a na ovaj način svi ugovori i molbe su direktno izloženi na uvid studentima koji se "švrćkaju" po 001, čak i u vreme koje nije namenjeno raspodeli ugovora.

Tagovi

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava