Slika: www.mas.bg.ac.rs


Ponovno pomeranje rokova u ovom upisnom roku. Iako je upis na Master akademske studije trebao da bude završen juče, obaveštenje koje se upravo pojavilo jeste da je krajnji rok pomeren za danas.

Kako je izgledalo saopštenje Uprave fakulteta o jučeršnjem "poslednjem terminu" za upis na Master akademske studije možete pročitati ovde.

Ipak, obaveštenje koje je objavljeno pre sat vremena na zvaničnom sajtu fakulteta kaže sledeće:
Poštovane koleginice i kolege, budući studenti koji upisujete prvu godinu MAS u školskoj 2016/2017. godini, a koji ste završili OAS na Mašinskom fakultetu-Beograd. Upis za buduće studente u ovoj kategoriji se završava 13.10.2016.godine u 14 i 30 časova, na osnovu objavljene Konačne rang liste. Smatraće se da svaki kandidat koji nije obavio/la upis u ovom terminu, je odustao/la od upisa, i na njegovo/no mesto biće upisan/na prvi sledeći kandidat sa Konačne rang liste.

Pronađite razliku u odnosu na objavu juče
Poštovane koleginice i kolege, budući studenti koji upisujete prvu godinu MAS u školskoj 2016/2017. godini, a koji ste završili OAS na Mašinskom fakultetu-Beograd. Upis za buduće studente u ovoj kategoriji se završava 12.10.2016.godine u 14 i 30 časova, na osnovu objavljene rang liste. Smatraće se da svaki kandidat koji nije obavio/la upis u ovom terminu, je odustao/la od upisa, i na njegovo/no mesto biće upisan/na prvi sledeći kandidat sa Konačne rang liste.


Da li će biti dodatnog roka ostaje da vidimo?

Bilo bi smešno da nije tužno!
Neke stvari se nikada neće promeniti, barem ne dok Prodekan za nastavu ima pristup prema studentima "Ja sam Vama potreban, a ne vidite da sam zauzet i da radim, tako da izađite napolje".
Objavljivanje vremenskih intervala samo par sati pre isteka samog roka je totalno neprofesionalno, pogotovu ako u obzir uzmemo činjenicu da obaveštenja od kada do kada traje upis nikada nije objavljeno.

P O D S E T I Ć E M O  U P R A V U:
Fakultet je tu zbog studenata a nisu tu studenti zbog fakuleta. Pošto je cela priča oko upisa zakuvana, probijanje svih mogućih rokova, omogućavanjem svih opcija za upis u narednu godinu, onda barem neka Uprava ima upola strpljenja koliko imaju studenti koji ih čekaju satima ispred kabineta kako bi razjasnili svoje nedoumice, pošto Studentska služba pojma nema šta se dešava.

Gde je Studentski parlament da objasni Upravi da se ovako ne rade stvari i zaštite interese studenata?

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava