Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa kompanijom Sinergy Talents organizuje radionicu za studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu pod nazivom ,,Šta poslodavci očekuju?".


Radionica će se održati u četvrtak, 14.04.2016. u periodu od 14 do 16 časova, a prijavljivanje učesnika traje do 12. aprila u 14 časova.

Radionica će se baviti sledećim pitanjima: Koje kompetencije su najtraženije na tržištu rada? Kako učiniti svoje sposobnosti vidljivim i otvoriti vrata svom razvoju karijere? Kako se istaći među mnogim kandidatima? Koji su to načini razmišljanja i delovanja koji vode do uspeha? Radionicu će voditi Martina Nevidanska, kouč i trener u kompaniji Sinergy Talents. Svoj poziv ona opisuje kao pomaganje mladim ljudima vode ispunjen život, da stignu od tačke A gde se trenutno nalaze, do tačke B gde žele da budu.

Broj učesnika je ograničen te je prijavljivanje obavezno. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem FORMULARA ZA PRIJAVLJIVANJE.
Učesnici će o statusu prijave biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte. Radionica će biti održana na engleskom jeziku.

Nemate prava da postavite komentar.

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava