Kao što vam je već poznato, prisustvo na nastavi se smatra obavezom studenata. Shodno tome, predmetni nastavnici i saradnici po pravilu, svaki na svoj način, vrše evidentiranje vašeg prisustva na nastavi.


Da bi se pomoglo što efikasnijoj evidenciji prisutnosti studenata, Mašinski fakultet je omogućio studentima da se jednostavnom registracijom, korišenjem svojih studentskih ID kartica, prilikom ulaska i izlaska u amfiteatarima "A", 208 i 216 elektronski evidentiraju i na taj način potvrde svoje prisustvo na nastavi.

Elektronska evidencija prisustva studenata, počeće u ponedeljak 9.3.2015.godine i vršiće se očitavanjem ID kartice na čitaču prilikom ulaska u amfiteatar (pre prvog časa tj. prilikom prvog ulaska u amfiteatar) na predavanja, odnosno na vežbe, i prilikom konačnog napuštanja nastave (principijelno posle petog časa). Nije potrebno očitavati ID karticu prilikom privremenih ili povremenih napuštanja amfiteatara.

Da bi se ID kartica mogla koristiti za evidenciju, mora se personalizovana. Personalizacija ID kartica se može obaviti u periodu od 9 do 17 sati u prostoriji Biblioteke Mašinskog fakulteta. Naravno, pored elektronske evidencije, svaki nastavnik može da vodi i svoju ličnu evidenciju prisutnosti na nastavi.

Komentari  

+4 #1 BobRock 08-03-2015 09:35
Ej druze evo ti kartice prijavi me da sam bio, a posle mi isfotokopiraj ono sto ste pisali evo ti moja bankovna kartica... Mozes koristiti moj auto evo ti saobracajna kartica. Ma idi samo me pusti da spavam

Nemate prava da postavite komentar.

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava