Najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi, ISWiB – International Student Week in Belgrade, ove godine će se održati od 12. do 19. jula u glavnom gradu Srbije. U organizaciji udruženja Svetski omladinski talas, festival se od 2006. godine realizuje po deveti put, i svake godine okupi više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva.


Pod ovogodišnjim motoom "Unwrap!", na ISWiB-u će učestvovati studenti iz preko 40 zemalja sveta, koji će kroz različite edukativne i zabavne sadržaje tokom sedam dana imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju problema iz različitih oblasti života. Cilj festivala jeste otklanjanje predrasuda, popularizacija Beograda i Srbije, kao i rušenje verskih, etničkih i nacionalnih barijera među mladima širom sveta.

Imajući u vidu da je reč o projektu međunarodnog karaktera, zvaničan jezik festivala je engleski.


Pozivaju se svi zainteresovani mladi da učestvuju kao volonteri u organizaciji Međunarodne studentske nedelje u Beogradu - ISWiB (International Student Week in Belgrade). Volontirajući na ISWiB-u, mladi će biti u prilici da steknu različita iskustva – osim odgovornosti za brojne aktivnosti, biće i u prilici da upoznaju strane studente, rade sa njima i učestvuju u brojnim edukativnim i zabavnim manifestacijama u okviru festivala.

USLOVI ZA VOLONTIRANJE:
  • Osobe starosti između 18 i 25 godina sa mestom boravka u Beogradu;
  • Poznavanje engleskog jezika.


KAKO SE PRIJAVITI?

  • Prijavni formular se nalazi na zvaničnom sajtu www.iswib.org.
  • Rok prijavljivanja za volontere je 17. maj.
  • Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.iswib.org, facebook stranici www.facebook.com/iswib, kao i twitter nalogu www.twitter.com/iswib 

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava