Najveći studentski festival u jugoistočnoj Evropi, ISWiB – International Student Week in Belgrade, ove godine će se održati od 17. do 24. jula u glavnom gradu Srbije.

U organizaciji udruženja Svetski omladinski talas, festival se od 2006. godine realizuje po deseti put, i svake godine okupi više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva. Pod ovogodišnjim motoom „Generacije slave inovacije!“, na ISWiB-u će učestvovati studenti iz 50 zemalja sveta, koji će kroz različite edukativne i zabavne sadržaje tokom sedam dana imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju problema iz različitih oblasti života.

Pozivaju se svi zainteresovani mladi da učestvuju kao volonteri u organizaciji Međunarodne studentske nedelje u Beogradu. Volontirajući na ISWiB-u, oni će biti u prilici da steknu različita iskustva – osim odgovornosti za brojne aktivnosti, biće i u prilici da upoznaju strane studente, rade sa njima i učestvuju u brojnim edukativnim i zabavnim manifestacijama u okviru festivala. Imajući u vidu da je reč o projektu međunarodnog karaktera, zvaničan jezik festivala je engleski.

Volonterski sektori na festivalu su:
  • Group guide volonteri/ke
  • Info&host volonteri/ke
  • Sektor logistika
  • Media volonteri/ke – video i foto*
USLOVI ZA VOLONTIRANJE:
  • Osobe starosti između 18 i 25 godina sa mestom boravka u Beogradu;
  • Poznavanje engleskog jezika;
* U slučaju da se prijavljujete za media volontere/ke, potrebno je da imate svoju opremu (foto-aparat/kameru, stalak) i iskustva rada u Photoshop-u ili nekom sličnom programu (foto) i montiranju (video). Poželjno je da proslediti link do portfolia (u slučaju da postoji) ili svoje pređašnje radove.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavni formular se nalazi na sajtu.
Rok prijavljivanja za volontere je 8. maj.
Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu, kao i na facebook stranicama https://www.facebook.com/worldyouthwave

Nemate prava da postavite komentar.

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava