U sredu, 29.oktobra 2014. na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu biće organizovana prezentacija Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata (CzRK) za studente ovog fakulteta u sali 513 od 13 do 14 časova.


Predstavnici CzRK-a biće upoznaće studente sa uslugama, aktivnostima, ciljevima i zadacima ovog univerzitetskog servisa i vršiti upis na mejling listu za informisanje o aktuelnim prilikama za razvoj karijere.

Pozivamo studente da iskoriste priliku i bliže se upoznaju sa uslugama koje im stoje na raspolaganju tokom studija. U okviru Tempus projekta „Razvoj karijernog vođenja u cilju unapređenja visokog obrazovanja u Srbiji“, u saradnji sa Mašinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata postavio je u zgradi fakulteta info-punkt namenjen studentima ovog fakulteta. Infopunkt treba da doprinese boljoj informisanosti studenata o karijernom vođenju i savetovanju na univerzitetu i dostupnim servisima.

Na ovom mestu Centar će izlagati različite postere obrazovnog karaktera i materijale za poneti na polici koja će se dopunjavati brošurama o aktuelnim programima Centra i brošurama sa savetima o tome kako iskoristiti slobodno vreme tokom studija, kako se pripremiti za razgovor za posao, kako se umrežavati, koje su veštine tražene na tržištu rada, kako tražiti posao, kako donositi odluke itd.

Pozivamo studente da pronađu INFOPUNKT CzRK na svom fakultetu i upoznaju se sa temom aktuelnog CzRK edu-postera "Kako da napišem dobar CV?"
„Moja najveća briga nije jesam li pao na nekom zadatku, nego jesam li zadovoljan padom.“
Abraham Linkoln

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava