Rok za izmirenje obaveza produžen je ponovo, i to do srede 14.12.2016. Radi smanjenja gužve na šalterima formiran je spisak studenata sa terminom predviđenim za predaju ugovora koji se nalazi u nastavku vesti.

Od studenata se očekuje da dođu u svom unapred određenom terminu. Studenti koji se ne nalaze na spisku mogu se upisati na isti u ponedeljak 12.12.2016. u terminu od 12 do 14 časova u prostoriji 001.

Prilog: spisak-studenata-ugovori-12-2016.pdf

Iz priloženog spiska može se videti da će šalteri raditi u nešto dužem terminu nego uobičajeno. Takođe, razmotren je i naš predlog da se studenti razvrstaju po grupama i satnici. Opet, nadamo se da će studenti biti ažurni ovog puta i doći u predviđenom terminu. Nadamo se da studenti jedne grupe neće doći u poslednjih 10 minuta svog termina i time ponovo izazvati nepotrebne gužve.

Takođe se nadamo da će se ova saga oko izmirivanja finansijskih obaveza konačno završiti i da će studenti moći da se posvete onome zbog čega i dolaze na fakultet, a to je učenje.

Za to vreme ukoliko niste glasali u našoj anketi i dali svoju ocenu o radu studentske službe, to možete uraditi na linku ispod.

Anketa: Ocenite rad studentske službe

Takođe možete pročitati i tekstove o situaciji prethodnih dana.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava