Seminar ličnih i profesionalnih veština se održava i ove godine u periodu od 15. do 19. maja 2018. godine u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Lokalni komitet Beograd organizuje, deveti put zaredom, besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“ za sve studente Univerziteta u Beogradu. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem prijave na sajtu događaja od 23. aprila do 8. maja.

Podršku projektu „Soft Skills Academy“ pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Cilj seminara je da studenti steknu nove veštine i prošire svoje akademsko znanje što će im pomoći u daljem ličnom i profesionalnom usavršavanju. Tokom petodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim treninzima. Biće organizovano devet specijalizovanih treninga na temu prezentacionih i komunikacionih veština, vremenskog planiranja,emocionalne inteligencije, liderstva, rada u timu i mnogim drugim. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima smo ostvarili saradnju. Po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane generalnog pokrovitelja Endave i organizatora.

„Formalno obrazovanje koje studenti stiču na fakultetu, nažalost, podrazumeva usavršavanje samo u naučnom smislu, pri čemu su praktična i opšta znanja prilično zapostavljena. Akademija „mekih“ veština omogućava studentima da nadograde i druge sfere svoje ličnosti, da upotpune svoje znanje organizacionim i komunikacionim veštinama. Ove veštine mladim stručnjacima olakšavaju prvi kontakt sa budućim poslodavcima i pružaju prvu stepenicu u njihovim profesionalnim karijerama. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.“, poručuju organizatori projekta.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta događaja do 8. maja, do kada su otvorene prijave.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Kada jednom kreneš odustajati, to ti se pretvori u naviku.“
Vinsent Lombardi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava