Kako smo zvanično i saznali, ekipa iz 001, tačnije ekipa Saveza studenata Mašinskog fakulteta, tačnije Nenad Milenković (predsednik Saveza studenata) i Nebojša Novaković (predsednik Studenskog parlamenta MFa), uspeli su da na jako smešan način "podvale" dekanu prof. dr Milošu Nedeljkoviću dokument na potpis, koji je ovlastio Nebojsu Novakovića da zastupa interese studentskog parlamenta MFa u Univerzitetskom studentskom parlamentu! 

  Dekan je zgrozen cinjenicom da su studenti kojima je u neku ruku verovao, uspeli da ga prevare, i na taj nacin dovedu u pitanje funkcionisanje kako naseg, tako i Univerzitetskog parlamenta.
  Da bi nas fakultet imao predstavnika u Univerzitetskom studentskom parlamentu, potrebno je da se odrze izbori za tog predstavnika u okviru Studentskog parlamenta Masinskog fakulteta. To se nije dogodilo, vec se Novakovic samoinicijativno izglasao, podvalio dokument dekanu na potpis, i da nije bilo Studentske unije Masinskog fakulteta i Sportskog udruzenja studenata "MASINAC", sve ovo bi ostalo nedodirnuto, i na klimavim nogama bi se odrzalo u tom obliku u kom jeste.
  U poslednja dva dana nas dekan preuzima sve mere kako bi sprecio gore pomenute da se igraju sa imenom i ugledom naseg fakulteta, tako da će pojedinici verovatno snositi odredjene disciplinske mere. NEKA SE STIDI SAVEZ STUDENATA!

Komentari  

0 #2 AC_Milan_HN 24-05-2007 08:25
Zar je moguce da ste to konacno odradili??
Svake godine ista prica, treba tome stati na put... Svaka cast ljudima koji se cimaju, nabavljaju sponzore, majce... to je pravo postovanje onoga sto ti pruzaju
Citat
0 #1 OTON DE MAIL 22-05-2007 15:15
Е ово је већ озбиљно!
Али ја сам сигуран да ће се странка ÑÐ¿Ð¾Ñ€Ñ‚Ð¸ÑÑ ‚а на крилима срамоте Савеза дићи као феникс из пепела и Ð¸ÑÐºÐ¾Ñ€Ð¸ÑÑ ‚ити ситуацију!
Одувек сам говорио да је Савез за све крив!
Citat
„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava