Zanima te kako izgleda rad u globalnoj kompaniji? Imaš puno pitanja, ali ne znaš kome da ih postaviš? Nisi siguran koje bi korake trebalo preduzeti za uspešan početak karijere? Odgovore na ova i druga pitanja dobićeš od uspešnih mladih ljudi, zaposlenih u kompaniji EY (Ernst & Young).

Kroz neformalno poslepodnevno druženje sa zaposlenima, 1. juna u restoranu Flert, Španskih boraca 3, od 17.00 – 18.30 časova saznaj koje su veštine i znanja potrebna za rad u kompaniji, na koji način možeš profesionalno da se usavršiš i šta bi trebalo da znaš o kretanjima na tržištu savremenih konsultantskih usluga. Mlade kolege, donedavno studenti, objasniće ti važnost lične inicijative i proaktivnosti u realizaciji profesionalnih ciljeva, dok će se u isto vreme potruditi da ti pomognu u donošenju ličnih i profesionalnih odluka u svim situacijama sa kojima se možeš susresti na početku karijere.

EY (Ernst & Young) multinacionalna kompanija sa sedištem u Londonu, organizuje projekat „ Sa EY na TI”, sa ciljem da studente i diplomce Univerziteta u Beogradu upozna sa mogućnostima koje kompanija pruža u okviru stručne prakse, volonterskog rada i neformalne edukacije. Usmeren je ka studentima svih godina Elektrotehničkog, Građevinskog, Matematičkog, Saobraćajnog, Tehnološko-metalurškog i Mašinskog fakulteta. Na ovaj način, kompanija se trudi da studentima olakša tranziciju iz sveta obrazovanja u svet rada globalne konsultantske kuće EY (Ernst & Young).

Prijavi se na www.best.rs/ey/ do 29. maja. Učešće je besplatno.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava