Organizacija „Svetski omladinski talas“ otvorila je prijave za učešće na 10. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2016 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 17. do 24. jula u glavnom gradu Srbije pod nazivom „Generacije slave inovacije“.


Svake godine, „ISWiB“ festival okupi oko 200 studenata iz više od 40 zemalja sveta i predstavlja najveći studentski festival tog tipa u jugoistočnoj Evropi. Tokom nedelju dana učesnici će imati priliku da učestvuju u raznim programima kao što su debate, Sajam država, Parada zastava, ali i u radionicama koje prestavljaju ključan element festivala i koje se iz godine u godinu bave popularnim svetskim temama i problemima. Podelite svoje ideje i stavove sa kolegama iz Indonezije, Norveške, Meksika, Litvanije, Rusije, Urugvaja, ali i regiona u okruženju bez predrasuda, nasilja, ksenofobije i govora mržnje. Stupite u kontakt sa izvanrednim stručnjacima iz različitih oblasti i iskoristite stečeno iskustvo za unapređenje svog okruženja ili pokretanje sopstvenog projekta!

Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš aplikacioni formular koji možeš pronaći na našem sajtu www.iswib.org  ili na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/iswib.

Proces prijave sadrži dva koraka:
  1. korak: popunjavanje online formulara
  2. korak: Skype intervju na engleskom jeziku


Uslovi za učestvovanje:
1. Učesnik treba da bude student ili diplomac koji je nedavno diplomirao.
2. On/ona mora da ima između 18 i 30 godina.
3. Učesnik mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara + skype intervju).

Prijave su otvorene od 1. do 29. februara 2016. godine u 23:59.

Troškovi učešća:
  • Domaći studenti koji studiraju na nekom od univerziteta u Srbiji plaćaju troškove učešća u iznosu od 40€. U cenu participacije uključeni su hrana i sav potreban materijal za radionice. Za studente iz inostranstva troškovi učešća iznose 120€.
  • Studenti iz Srbije mogu tražiti i organizovanje smeštaja, ali u tom slučaju plaćaju punu cenu učešća kao i studenti
  • iz inostranstva.
  • Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora
Postani i ti deo internacionalne ISWiB porodice!

Tagovi

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava