Formula Student tim Drumska Strela vas poziva na svečano predstavljanje vozila „Drumska Strela 2018“!

Budite među prvima koji će videti sedmo vozilo!

Dođite i upoznajte se sa najzahtevnijim studentskim projektom i studentima koji su predstavnici Univerziteta u Beogradu i Republike Srbije na svetskim inženjerskim takmičenjima Formula Student. 

Predstavljanje će biti održano 11. juna 2018.god. u 18 časova, u Amfiteatru A Mašinskog fakulteta, Kraljice Marije 16, Beograd.

Više detalja na FB Event-u.

I ove godine, novo vozilo karakterišu naprednija tehnička rešenja u odnosu na njegove prethodnike, te se tim nada uspesima na predstojećim takmičenjima u Italiji i Češkoj. Potpuno nov aero paket, optimizovana konstrukcija šasije, moderniji koncept oslanjanja, kao i brojne inovacije na polju elektronike i senzorike samo su neka od poboljšanja, koja će biti predstavljena na Drumskoj Streli 2018.

“Veliki rad i zalaganje je iza nas, i sigurna sam da će se to prepoznati u ovom vozilu. Svaki podtim uneo je brojne inovacije u svojim oblastima koje će nam omogućiti bolje performanse na stazi ali i dodatne poene za inženjerski dizajn. Ponosna sam na ceo tim i napredak koji smo svi zajedno ostvarili tokom ove sezone, ne samo na vozilu već i u načinu funkcionisanja samog tima.” kaže Miljana Stojanović, vođa tima za sezonu 2018.Ona je pozvala sve studente Mašinskog fakulteta koji su zainteresovani za ovaj projekat da dođu na predstavljanje, kako bi na najbolji mogući način dobili uvid u to kako izgleda biti deo Drumske Strele i šta znači članstvo u ovom timu.

Tim studenata, koji ove godine broji 48 članova sa nekoliko fakulteta Beogradskog univerziteta, svake sezone izrađuje novo vozilo sa kojim odlazi na najprestižnija svetska inženjerska takmičenja širom Evrope. Drumsku Strelu osnovali su studenti Mašinskog i Fakulteta organizacionih nauka u novembru 2010. godine i od tada put ovog tima obeležili su brojni uspesi na Formula Student takmičenjima.

Na predstavljanju će se osim članova tima, njihovih porodica i prijatelja, naći i donori tima i predstavnici državnih institucija. Prisutni će imati priliku da se bolje upoznaju sa projektom, da od članova tima čuju i vide kako izgleda put nastanka jedne formule, ali naravno i privilegiju da prvi vide Drumsku Strelu 2018

Tagovi

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava