Studenti su pekli ćevape na rješetki od odbačenog frižidera pronađenog na obali mora i pili koktel iz stare zarđale šerpe. Pritom su nagovarali naivno osoblje hotela da im se pridruži u pripremljenoj zakuski od sjveže pokvarenog mesa sa ciljem da ih namerno zarazi i time onesposobi dalji normalan rad hotela.


Kako bi sakrili svoje namjere, trovanje osoblja i uzornih gradjana Tivta, odredjeni broj (oko 160) studenata se žrtvovao i konzumirao roštilj zajedno sa njima.


"Par njih je doslo kod mene na recepciju gđe sam za svojim radnim mjestom rješavao ukrštene rječi sa pričom kako su viđeli morsku sirenu. Kako se ta pojava u našoj preljepoj Crnoj Gori rjetko viđa odmah sam potrčao sa njima na plažu. Usput smo pokupili i mog kuma kuvara koji je by the way završio "Megatrend" u Beogradu sa odličnim prosjekom od cak 8,2 uplaćene rate na vreme, hehe… kum legenda" - Za nas portal kaže recepcioner Božidar zvani Boža Sudoku koji insistira na anonimnosti svog kuma.

Napominjemo da u nekim listovima kruži vjest o tome kako su se studenti otrovali jajima koja su bila nedovoljno pečena. No, naša inspekcija je utvrdila ispitivanjem pouzdanih svjedoka da su jaja ostala nepječena jer je kuvar svjesno isključio šporet ranije kako bi stigao na plazu i viđeo morsku sirenu. Samim tim je sprječio veliku tragediju koja je mogla zadjesiti peračicu sudova koja bi morala prati zagorjelo suđe. Iz ovog saopštenja inspekcije se jasno može zaključiti da su studenti krivi sto se jaja nisu dovoljno dugo pekla te ih zbog toga čeka krivična prijava.


"Kada smo došli na plažu odmah su nas ponudili nekom mješavinom alkohola iz neke šerpe. Odbio sam ali su insistirali da makar probam. Da sam znao da je šerpa bila zarđala i stara sigurno ne bih nikada pio iz nje" - kaze Božidar.

Takodje, studentima koji su bili prebačeni kolima hitne pomoći do infektivnog odjeljenja kotorske bolnice biće naplaćen benzin koji je utrošen za njihov transport ali neće biti naplaćeno i panoramsko razgledanje Boke, saopštio je načelnik kotorske bolnice Mitar.

Takođe, u nekim dnevnim novinama objavljeno je da su makarone bile glavni krivac za veliki broj obolelih.
Matija Vasilev, novinar kao i svi drugi.
Napominjemo da je tekst sarkastičan!

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobru priliku propusti većina ljudi, jer je uglavnom obučena u težak rad.“
Tomas Edison

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava