Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata tokom oba dana, učešće je uzelo preko 60 predstavnika različitih institucija učesnica, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Okupljamo novu sjajnu ekipu koja će ove godine zajedno sa nama napraviti još bolji sajam za svoje mlađe i starije kolege. Posetioci sajma će ovog septembra saznati više o različitim mogućnostima za nastavak studija i usavršavanje tokom studija u našoj zemlji i inostranstvu, i to iz prve ruke, od predstavnika institucija koje dodeljuju stipendije, i dobiti odgovore na pitanja u vezi sa  uslovima, načinom prijave i rokovima za konkurisanje. 

Ukoliko želite da budete deo ove priče, imate vremena tokom septembra, priključite se organizacionom timu Sajma stipendija koji se održava 27. i 28. septembra u prostorijama Rektorata (Studentski trg1).

Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu do 1.septembra 2017.godine, a prijavu možete popuniti na Linku za prijavu.

Počevši od 6. septembra Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu će organizovati niz sastanaka tokom kojih će se odabrani kandidati upoznati detaljnije sa projektom i svojim zaduženjima u okviru različitih timova (tim za promociju, logistiku, itd.). Nakon završetka Sajma stipendija svi volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju.
 
Organizaciona jedinica Univerziteta koja se bavi karijernim vođenjem i savetovanjem mladih na svim nivoima studija, tokom studiranja i nakon diplomiranja. Centar pruža studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu informacije o prilikama za zapošljavanje i usavršavanje, prakse, honorarni posao, volontiranje, obuke, takmičenja, posete kompanijama, stipendijama i studiranju u inostranstvu. Objavljujemo pozive na radionice, panel diskusije, sajmove i druga dešavanja koja organizujemo i na kojima učestvujemo tokom cele godine na fakultetima, u zgradi Rektorata i drugim lokacijama u Beogradu. Studenti mogu da zakažu savetovanje, kao i da uz podršku savetnika ili samostalno koriste onlajn alate za planiranje karijere i donošenje odluka po pitanju sledećih koraka nakon diplomiranja.

Prijem studenata u kancelariji na adresi Studentski trg 1 svakog radnog rada od 10 do 16 časova, telefonom od 8.30 do 16.30 011 3207 419
www.razvokarijere.bg.ac.rs

Tagovi

„Dobru priliku propusti većina ljudi, jer je uglavnom obučena u težak rad.“
Tomas Edison

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava