Neki su ovo danas uradili a neki će morati sutra. U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara 2007. godine, morate izvršiti prijavljivanje željenih izbornih predmeta za 4. semestar, tako što će te se odlučiti za po jedan predmet sa dve ponuđene izborne liste (liste predmeta za poziciju 4 i poziciju 5).

  Poželjno je da se pri tome navede i po jedan rezervni željeni predmet, zbog mogućnosti da vam prva želja ne bude ispunjena primenom kriterijuma ostvarenog uspeha u dosadašnjem toku studija.Nastavne grupe će se oformiti sa minimum 10 i maksimum 50 slušalaca.
  U sredu 14. februara 2007. godine, do 11 sati biće objavljeni spiskovi studenata po izbornim predmetima. Ako time ne bude ispunjena ni jedna od vaših navedenih želja, morate do kraja dana da izvršite naknadno prijavljivanje za neku od nepopunjenih lista izbornih predmeta koje će tada biti objavljene.
  Konačne liste spiskova studenata po izbornim predmetima biće objavljene u petak 16. februara, a nastava počinje u ponedeljak 19. po rasporedu časova koji će biti blagovremeno objavljen.
  Naglašavamo da naknadnih izmena lista slušalaca izbornih predmeta neće biti.

Više informacija na: http://www.mas.bg.ac.yu/upis/4semestar/IVsemestar.html

Komentari  

0 #2 vlada 13-02-2007 14:20
zasto? ne znam bas kakav je sistem po pitanju biranja izbornih predmeta? :shock:
Citat
0 #1 FrozenDust 13-02-2007 13:39
Ovakav haos i neorganizovanos t nisam
video nikada u zivotu..
:twisted: :twisted: :twisted:
Citat
„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava