Da li si spreman za nezaboravno iskustvo? Želiš da upoznaš kolege iz nekih od najprestižnijih biznis škola iz celog sveta?


Prijavi se i postani BBICC ambasador!

BBICC (Belgrade Business International Case Competition) je svetsko takmičenje u rešavanju studije slučaja koje se četvrti put za redom održava na Fakultetu organizacionih nauka, od 4. do 9. aprila 2016. godine. Do sada smo imali prilike da ugostimo škole i univerzitete sa četiri različita kontinenta, kao što su UCerkeley, The Wharton School of the University of Pennsylvania, University of Manchester, Copenhagen Business School, National University of Singapore, Queensland University i mnoge druge.

Ove godine učesnici takmičenja biće studenti 16 prestižnih univerziteta iz celog sveta, a ambasadori su ti koji će biti zaduženi za nezaboravno iskustvo ovih timova. Njihov zadatak je da na najbolji način predstave naš fakultet, grad, zemlju i kulturu tokom trajanja takmičenja.

Ukoliko si druželjubiv, komunikativan, dobro govoriš engleski jezik, a pritom si i odgovoran i odgovara ti rad u timu, ne propusti ovu priliku da postaneš deo BBICC tima, prijavi se na sledećem linku.

Prijave su otvorene za studente Fakulteta organizacionih nauka i trajaće od 1. do 20. decembra.

Za sve dodatne informacije, prati nas na sajtu i na našoj Facebook stranici.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Naše živote više oblikuju naša očekivanja i nadanja nego li naše iskustvo.“
Bernard Šo

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava