Ako si IT entuzijasta i spreman si da napraviš još jedan korak ka svetlijoj budućnosti, FONIS i Istraživačko – razvojni centar u saradnji sa kompanijom SBB organizuju četvrti po redu FON Hakaton, tradicionalno takmičenje u programiranju za mlade.

Pored Hakatona ove godine takmičari će imati mogućnost da učestvuju na potpuno novom delu projekta pod nazivom Tech Challenge, gde će imati priliku da prikažu svoju kreativnost i predlože inovacije vezane za poslovanje kompanije partnera.

FON Hakaton će se održati 31. marta i 1. aprila u prostorijama Istraživačko-razvojnog centra Fakulteta organizacionih nauka. Takmičari će dobiti šansu da u timovima od 3 ili 4 člana, pokažu svoje znanje, ideje i da u roku od 24 časa reše realan problem iz oblasti održivog razvoja.

Prijave za Hakaton i Tech Challenge su po prvi put otvorene za sve mlade od 16 do 26 godina iz Srbije i regiona, i trajaće do 26. marta u ponoć. Učesnici Hakatona će biti odabrani na osnovu popunjene prijave i testa njihovih programerskih veština, a učesnici na delu pod nazivom Tech Challenge samo na osnovu prijave koja se nalazi na sajtu projekta.

FON Hakaton inspiriše srednjoškolce i studente da usavrše svoja znanja i veštine radom na projektu koji direktno utiče na poboljšanje različitih aspekata poslovanja partnera i života ljudi. Učesnici time stiču korisna iskustva koja će im biti od velikog značaja za napredak u karijeri i profesionalno usavršavanje. Projekte koje timovi budu osmislili i realizovali ocenjivaće stručni žiri čije mišljenje i iskustva će takmičarima omogućiti da na pravi način usavrše svoje sposobnosti u budućem radu.

Prezentacija završnih aplikacija timova održaće se 1. aprila u večernjim časovima nakon čega sledi svečana dodela nagrada. Iskoristite svoju šansu, prijavite se na vreme i steknite jedno nezaboravno iskustvo!
Više informacija o samom takmičenju i prijave za oba dela projekta možete pronaći na sajtu: http://www.hakaton.fonis.rs/.

FON Hakaton, light up your future!

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Život od nas ne traži da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo.”
Džekson Braun

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava