Da li ste prisustvovali izlaganju o iskustvima sa razmene i poželeli da i vi osetite čari koje ona nudi? Voleli biste da plovite u prelepoj gondoli u Veneciji, divite se velelepnom Ermitažu u Rusiji ili da ipak uživate u ukusima prave španske paelje? Već ste sebe zamislili u jednoj od situacija?

Prestanite! Umesto maštarenja – delajte! Svaka zemlja Evrope vam je na raspolaganju!

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? i Vega omladinski centar pozivaju te na Info dan o Erasmus + mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom Volonterskom Servisu) kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Program će vam predstaviti Jovana Divac, koordinatorka Erasmus+ projekata u Vega Youth Center / Vega omladinski centar i bivši EVS volonter u saradnji sa ¿Qué pasa? timom. Takođe, bićete u prilici da saslušate dve specijane gošće, voljne da podele svoje iskustvo sa vama – Milenu Dimić, bivšu EVS volonterku, i Sonju Sokolov, učesnicu omladinskih razmena.

Adresa: Filološki fakultet (Sala za sednice), Studentski trg 3
Datum: 10. april (ponedeljak) od 19 časova

Zbog ograničenog broja mesta prijave su OBAVEZNE i vrše se popunjavanjem kratkog formulara do 8. aprila u 12 časova, kada ćete biti obavešteni o rezervaciji mesta.
Prijava: https://goo.gl/forms/6f7Yokm0ytqTKki52

Šta je Erazmus +?
Erasmus+ je program Evropske Unije čija oblast delovanja jeste vezana za obrazovanje, omladinu i sport, a traje od 2014. godine. Erasmus+ Mladi je zamenio program Mladi u akciji. Samo neki od ciljeva programa su: razvijanje veština mladih, promocija aktivnog građanstva, multikulturalnost, tolerancija, višejezičnost... Jedini uslov za učestvovanje u Erasmus+ programima za mlade je imati minimum 13 godina i živeti u Evropskoj Uniji ili nekoj od partnerskih zemalja (na primer u Srbiji)!

Dođite, prikupite informacije, naoružajte se dobrom voljom i pođite na put! Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete Erasmus+ program, saznate kako da aplicirate za projekte i čujete nezaboravna iskustva mladih koji su već učestvovali!

Tagovi

„Živeti - to ne znači disati nego raditi.”
Žan Žak Ruso

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava