Endava Graduate program namenjem je studentima završne godine studija i skorašnjim diplomcima, kroz dva razvojna puta: Development i Testing Disciplines. Program se sastoji od većeg broja zadataka i tri meseca intenzivnog tehničkog i softskils treninga.

"Svake godine oko 30-40 studenata pohađa naš "Graduate program" u Beogradu, ali ta cifra ne predstavlja ograničenje jer svako ko želi da uči i da se razvija sa nama može dobiti priliku. Studentima nudimo obuku kako bi razvili svoje veštine, kao i odgovarajuću podršku, pre nego što ih uvedemo u zvanične projekte i rad sa klijentima. Naš cilj je da zadržimo sve polaznike programa, te skoro svi dobiju zaposlenje nakon programa", rekla je Lavinija Voicu, direktorka Sektora ljudski resursi u kompaniji Endava u Beogradu.

Edukacija i poslovni zadaci osmišljeni su da pruže potpuno IT iskustvo unutar internacionalnih projekata kompanije. Endava veoma uspešno primenjuje ovaj program u zemljama Centralne i Istočne Evrope. Mladima u Srbiji ovo može biti prvi korak ka razvoju IT karijere.

Endava je prepoznata kao jedan od najvećih poslodavaca u regionu zahvaljujući svojim IT habovima u Bukureštu, Klužu, Jašiju, Kišinjevu i Skoplju. Fokus kompanije je na pružanju sjajnih prilika za razvoj karijere kako iskusnim profesionalcima, tako i mladim IT stručanjacima, uz ulaganja u programe za razvoj kadrova deljenjem znanja i saradnjom između timova. Endava timovi rade na projektima za velike međunarodne kompanije u Velikoj Britaniji, SAD, Nemačkoj i Nordijskim zemljama.

Studenti četvrte godine fakulteta koji imaju IT smer, mogu se informisati putem linka na Endava stranici.

Svi kandidati koji ispunjavaju kriterijume biće pozvani na intervju sa tehničkim timom i timom ljudskih resursa. Selekcija podrazumeva i niz metoda za procenu grupne saradnje, tehničkih i mekih tehničkih i softverskih veština kao i znanje engleskog jezika.

Program u Beogradu počinje u julu 2016. i svi ambiciozni studenti se mogu prijaviti do 5. juna 2016. putem linka:
Više informacija na: http://careers.endava.com/GraduateBelgrade, ili se obratite putem mejl adrese: interns.belgrade@endava.com

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Život od nas ne traži da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo.”
Džekson Braun

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava