Belgrade Giveaway i Solidarna klopica su napravili aplikaciju za pomoć ugroženima. Za samo 48h, Belgrade Giveaway i Solidarna klopica su uspeli da naprave Android aplikaciju koja će biti od velike koristi za sva lica koja su ostala bez domova, nameštaja, garderobe, bele tehnike i svega ostalog.


Aplikacija je zapravo platforma koja omogućava davanje i preuzimanje predmeta. Ukoliko želite da poklonite neki predmet, jednostavno ga uslikajte i postavite na našu aplikaciju Giveaway. Nakon toga, ostali korisnici će moći u dogovoru sa vama da preuzmu taj predmet ako im je sudeću po fotografiji i opisu od značaja.

Molimo zainteresovane za testiranje da nam se jave putem e-maila: belgrade.giveaway@gmail.com ili putem naše Facebook stranice https://www.facebook.com/Belgrade.Giveaway Odnosi se i na ugrožene i na one koji žele da pomognu.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatorima Social Change Hackathona koji su vredno radili na tome, da za 48h pomognu ljudima da naprave aplikacije koje su od društveno-korisnog značaja. Belgrade Giveaway i Solidarna Klopica.
„Možemo učiniti sve što poželimo ako se dovoljno dugo držimo te stvari.“
Helen Keler

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava