0 glasova
Kolege, da li mozda znate koje predmete predaje prof. Momcilo Milinovic sa katedre sistemi naoruzanja. Ne svidja mi se kakav je njegov sistem rada pa bih hteo da ga izbegnem.
Znam da postoje predmeti Mehanika leta projektila i Osnovi pogona projektila. Mene sad zanima da li postoji jos neki predmet sa iste katedre, i zanima me da li ih on predaje.
Unapred hvala na odgovoru.
pitano u Treća godina od

5 Odgovora

0 glasova
Konstrukcija raketnog naoružanja, to drži Milinović. Potpuno te razumem :)
odgovoreno od
0 glasova
A da ne znas mozda da li on gostuje po ovim drugim predmetima iz trece godine, znam da je u drugoj imao par casova na Uvodu u sisteme naoruzanja i Osnovima konstr. sistema naoruzanja?
odgovoreno od
0 glasova
Do predmeta Konstrukcija raketnog naoružanja nećeš da ga vidiš, ne dolazi na ove ostale izborne katedre. To što je dolazio na prethodom izbornom, to je zbog toga što se predmet zove Osnove konstruisanja sistem naoružanja, pa je svako predstavljao svoju oblast. Ono što radi na predmetu u drugoj godini, nije ništa u odnosu na onaj predmet u trećoj, jedno 100x je gori. Odbrana seminarskog i ispit, to ti je igra nerava, na kraju svi polože sa dobrim ocenama, ali bogami i nauče.
odgovoreno od
0 glasova
Hvala na odgovoru, za sesti semestar biram Konstrukciju klasicnog naoruzanja, to mi je nekako i interesantnije. A sto se tice zavrsnog predmeta, da ne znas mozda kako taj ispit izgleda i sta si izabrao za zavrsni? Ja mislim da cu izabrati konstrukciju klasicnog naoruzanja.
odgovoreno od
0 glasova
I ja sam izabrao konstrukciju klasicnog naoruzanja. Dobiješ neki tekst, koji obradiš, ja sam konkretno dobio hranjenje oružja, dobio sam tekst na engleskom koji sam preveo, ništa specijalno, ali ako želiš, možeš na svoj zahtev da dobiješ nešto komplikovanije. Pošto mi je gorelo pod nogama, jer se upis za master završavao, ništa me nije pitao, samo mi je dao ocenu, mada je neke kolege pitao ponešto, ali ništa van zadate teme, to što si pisao to i pita i to je to.
odgovoreno od
...