0 glasova
Interesuje me sto vise u vezi ovog smera .Koliko je ozbiljno gradivo?Da li zahteva svakodnevno ucenje?Zasto ima samo nekoliko ljudi na smeru,koji su razlozi?Tezak smer,malo zainteresovanih ili sta je vec problem?Kakve su mogucnosti zaposljavanja sa ovim smerom?
pitano u Treća godina od

1 Odgovor

0 glasova
Ja sam zavrsila ovaj smer i nisam se pokajala,meni licno se svidja zavarivanje,e sad sto se tice gradiva ni to nije tesko ,ne zahteva da se sedi i streba po ceo dan,imas par predmeta koji se bas bubaju ali kako oni kazu sa razumevanjem :D tj nema zadataka i imas neke predmete gde su i zadaci ali kao elementi, zato i prof. Milete ima na dosta predmeta..sve u svemu nije tezak smer,a sto se tice posla,uvek ima posla sa ovim smerom...jes da ga ja jos nisam nasla al skoro sam i diplomirala pa treba malo vise da se angazujem oko toga :) inace da se ja pitam opet bi ga upisala...
odgovoreno od
Ako može samo bez pitanja da li je teško. Zašto svi bežite od toga da nešto naučite ? Ocene su bitne ,ali nisu najvažnije. Uzmite i učite da sutra budete dobri inženjeri. Ako sad pobegnete kasnije nećete imati koga da vam objasni sve. Na gubitku ste. Treba samo uzimati maksimalno znanja ,ne bodova. Lako ćete posle popraviti bodove ,jer znate. Ako nešto volite nemojte bežati od toga ,tome se posvetite.
...