0 glasova
Moze li mi neko reci nesto vise o ovom smeru..kolege koje pohadjaju,koje su zavrsile,bilo ko?
unapred zahvalan.. :D zz
pitano u Treća godina od

4 Odgovora

+1 glas
Mogu ti reci da je smer veoma konstruktivan, ali da je jedan deo Katedre za motorna vozila veoma negativno raspolozen po pitanju saradnje sa studentima, lose drzanje vezbi, ne posecivanje predavanja, arogantnost profesora i sve pod imenom Dragan Aleksendric. Ostali su super normalni poput Vladimira Popovica, Sase Mitica, Branka Vasica koji je legenda i sirokogrudan profesor i koji se za razliku od Aleksendrica ne boji da pomogne studentu do mere da te negde i proporuci za posao posle studiranja.
odgovoreno od
0 glasova
e hvala ti puno,dugo sam čekao ne nečiji odgovor.. :D
znači ok je, to mi je želja da upišem sad kad završim treću. samo ima jedna caka..nisam išao na njihove izborne i to će mi verovatno predstavljati problem u nekom trenutku. ne bi mi bilo teško da za vreme letnje pauze pročešljam neke knjige iz kojih se radilo... samo da me nešto specijalno ne smaraju... :D šta misliš da je najpametnije povodom toga?
odgovoreno od
0 glasova
Napisao sam ti moje misljenje, svi su prilicno korektni, hoce da saradjuju, imaju vremena za studenta sem gore pomenutog DA koji nema veze za katedrom sem sto ga zakon primorava da bude koliko toliko ljubazan, inace, izbegavaj ga u sirokom luku i bice sve najbolje. Verovatno nisi nigde zakasnio, imas vremena da se uklopis garant. pozdrav
odgovoreno od
0 glasova
Da nema Dragana Aleksendrica na Katedri za Motorna vozila, smer bi bio sjajan. Kao pojava covek zraci ultra negativno, a ostatak iskustava mogu da komentarisu i drugi  studenti koji su slusali vezbe i predavanja kod profesora Aleksendrica. Generacije su odlazile sa Katedre za Motorna vozila da nisu imale saznanje o elementarnim stvarima kad su sistemi za kocenje u pitanju, a sve to da bi se odrzao lobi koji je bio na katedri ! Deo katedre se privatizovao preko Dragana Aleksendrica. Licno znam da je profesor Aleksendric sejao neznanje, ali u tome su mu pomogli mnogi , od Dekana pa nadalje koji nisu bili spremi da saradjuju  i sankcionisu doticnog profesora, vec je cutanje uzelo maha ! Toliko o toj katedri, ostali su krajnje solidni i za svaku pohvalu !
odgovoreno od ljuban
...