0 glasova
Interesuje me konkretno kakvi su predmeti ? Kakvo predznanje je neophodno ? Da li je ima zadataka ili su predmeti vise "bubacki" ?
Unapred hvala i nadam se pozitivnim odgovorima :D
pitano u Treća godina od

2 Odgovora

0 glasova
Sto se tice ova dva predmeta..oba sa istog smera, potpuno razlicita..u svakom pogledu..
Predznanje..za grejanje skoro pa nista od predznanja ti nece trebati, niti posluziti..mozda malo iz termodinamike B, prolazenje toplote..ali i to je minimalno..Profesorka je ok, korektna..predavanja i ne bas zanimljiva..najbolje u svemu je asistent..Galic..radicete projekat kod njega i to ti je dobra prilika da po prvi put naucis nesto na ovom fakultetu, sto ce ti ikada u struci trebati..veruj mi..sta god ti nije jasno mozes ga pitati..ali sve, u bilo koje vreme..mi smo ga na mob zvali u sred noci, kada smo radili projekat..opusteno..iskoristi sto imas takvog coveka za asistenta..hoce i moze te nauciti MNOGO toga..
Hladjenje..ne zelim nikoga da vredjam ili omalovazavam..ni blizu ekipi sa grejanja..profesor je strasan strucnjak ali za predavaca nije..diktira sa svog papira i iz svojih handout-a..a trazi da naucis njegova predavanja napamet..ako si slusao cevne vodove, znas o cemu pricam..asistentkinja..rekoh..ne zelim nikoga da vredjam, ali nije za mesto na kome je..kraj. Neces nista tu nauciti, ako se sam ne potrudis..realno.. Sto se tice predznanja..trebalo bi dobro da znas iz termodinamike procese..i nista strasno u sustini nije..

Poz ;)
odgovoreno od
0 glasova
Da..nisam na sve odg..bubacki su i jedan i drugi, uglavnom..s tim da imas projekte u oba slucaja..iz grejanja mnogo zanimljiviji i konkretniji..upravo ono sto rekoh, naucices dosta toga korisnog..i iz prakse (Galiceve), naravno, ako te interesuje..iz hladjenja projekat kao i iz Cevnih vodova..odradis, odbranis i to je to..mada ne i bas zanimljivo..
odgovoreno od
...