0 glasova
Dobar dan , hteo sam da pitam koja je procedura pisanja žalbe na profesora? Profesor da je pitanja koja nikad nije predavao niti ih ima u njegovim prezentacijama na ispitu .. U pitanju je predmet sa pete godine proizvodnog mašinstva Menadzment Kvalitetom.U pitanju je profesor Vidosav Majstorovic.
pitano u Ostalo od

4 Odgovora

0 glasova
E moj brate mili, vidim da se niko nije udostojio da ti odgovori na pitanje.
Veruj mi, odustani od toga. Kad neko pokusa da se pobuni kao ti on odmah dobije etikete kao sto su: neradnik, veciti student, ludak i slicne slikovite kovanice... Takodje ce i tvoje pojedine kolege to da ti rade iz samo njima znanih razloga. Moj ti je savet da zaboravis na to i izbrises ime ovog profana iz posta.
Necu brate da te plasim ali jedan kolega koji je pokusao da prijavi jednog drugog profesora zbog slicne stvari je ubrzo morao da odustane od te namere. Ne kazem da je tako za sve profesore, ovog tvog ni ne znam, nego ti samo kazem iz jednog primera sta se zbilo.
odgovoreno od
0 glasova
Klasika ti je to na svim katedrama, ljudi uzeli privatne tezge, rade, naplacuju poslove, RADE I PRAVE KONKURENCIJU FAXU. ali znas kako: vrana vrani nikad nije iskopala oci. Probaj otic za vreme prijema studenata kod doticnog profana da neces ga naci ni tad, ali da mu ponudis tezgu lizat ce ti tabane. Bre kolega, shvati da moras pokusati sto manje trosit zivaca na nebitne ljude i dogadjaje, gledaj da polozis ispit i bezi iz te ustanove jer kao sto i sam vidis sve je to privatnog karaktera: sinovi i cerke profana, zene, muzevi, kumovi, svastike....a nauka i studenti su tu samo marionetskog karaktera !!!!
odgovoreno od
0 glasova
NEMOJ SLUCAJNO ALI SLUCAJNO DA TI PADNE NA PAMET DA SE ZALIS NA BILO KOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nista neces uraditi,jedan se zalio za neki izborni na oas i morao je da povuce sve da bi ga pustili da prodje,jos ispade covek lazov a samo je istinu pricao,oni se svi drze zajedno i koliko god da si ti upravu neces dobiti nista,cak i da uradis nesto protiv tog jednog dohvatice te njegove kolege(profesori i asistenti) sa smera,mogu da te stave na crnu listu pa da te svi redom zajebavaju,progutaj ponos sedi uci to kao "budala" i teraj dalje.Znas kako se kaze sut sa rogatim ne moze
odgovoreno od 1984mdw
0 glasova
Ono sto se kroz komentare propusta iz vida jeste da je samo zgrada drzavna, a katedre ( vecina) je totalno privatizovano. Vise firmi nego profesora. Upotrebljava se kompletna imovina fakulteta u privatne svrhe pojedinaca. Zar se to ne vidi iz odnosa student- asistent, student – profesor, itd. Shvatite da ste na faxu BROJ koji toj instituciji donosi pare iz Ministarstva i da ste tamo u prolazu vecini zaposlenih, jer se mnogi - vecina bavi naucno istrazivackim radom u privatne svrhe pod imenom fakulteta. Ja sam na faxu doziveo takve uspone i padove da sam pod punom moralnom odgovornocu mogao da napism knjigu gde bi za pojedine institucije tipa tuzilastvo i policiju bilo posla, ali niko nikad naocigled studenata nije odgovarao nadredjenima.

Secam se drzanja vezbi nekadasnjeg asistenta Aleksendrica. Taj covek se ponasao nonsarlantno na vezbama da su studenti vise znali sa ulice nego li posle njegovih drzanja vezbi na Katedri za motorna vozila.
Konsultacije su mu bile misaona imenica. Bolje da nista ne pitas nego da se samo blamiras sa pitanjima, jer ni elementarne odgovore neces dobiti. Niko se nikad nije zapitao: Do kada tako..... ?

Taj covek i vecina sa fakulteta nikad nije popila nikakvu kritiku u pogledu svog ponasanja prema studentima. O cemu da se dalje prica?!

Dekan je ozbiljno bio zadremao. Ne verujem da je i danas bolje.

To je pojedinima dalo za pravo da idu stopama tog coveka i da ni ne dolaze na vezbe, ili dolaze pijani toliko neuravnotezeni da im je licna stabilnost bila dovedena u ozbiljno pitanje.
Institucija je svedena na min minimuma ponosa, tako da, dragi kolega, vidi da ides varijantom: preko prece, naoko blize.

Ako nista, barem te nece bolit glava...

Ogromna je greska sto niko iz Ministarstva ne prati forum , tako da nema veceg pomaka do daljnjeg.
Svako Ti dobro zelim.
odgovoreno od
...