0 glasova
Jedno pitanje za starije kolege?Isplati li se odabir vojnog masinstva za master studije?Koliko je to u danasnje vreme profitabilno u Srbiji?Sanse za posao itd....? ???
pitano u Treća godina od

3 Odgovora

0 glasova
za posao nisam siguran,ali da je malo zajeb... zbog milinovica to znam. Muci ljude neverovatno
odgovoreno od Gord
0 glasova
Sto se posla tice,ne znam gde moze da se covek zaposli u Srbiji,a da to nije Zastava oruzje ili Prvi Partizan,valjda se jos neko javi pa kaze. ???
Naravno,neizbezno je pomenuti predavanja kod Milinovica...u sustini,ako si spreman da gledas kako profa histerise na predavanjima,kako te gadja kredom i najstrasnije proziva,onda si spreman na sve ;D Najcudnije od svega je sto ces u stvari i da zapamtis nesto na njegovim predavanjima,(verovatno zbog toga sto ti posle prve greske nece pasti na pamet da ponovo kazes nesto pogresno),dok su predavanja kod drugih profa prilicno dosadna...
odgovoreno od
0 glasova
Iako nemam veze sa vojnim mašinstvom imao sam potrebu da napišem nešto ovde. čak je i meni poznato ko je Milinović, iako nisam imao potrebu da budem u dodiru sa njim. Ono je strašno!!! Mi smo iz prikrajka slušali jednom kako se drao na studente, pa ono stvarno nije humano. Da se neko u porodici onako ponaša prema meni odavno bih pobegao, a ne od njega. čisto ti sugerišem da se preispitaš da li si spreman da slušaš čoveka koji se konstantno dere, da je to jezivo i onima na koje se ne dere. Baš ti treba velika volja i čelični živci.
odgovoreno od gakson
...