0 glasova
predaje mi mitrovic,a hocu da polazem usmeni kod nekog drugog prof.pa me zanima koga bi mogli da mi preporucite......kod koga je najlakse,ko najmanje cima

mislim,ok je mitrovic bar za sada...bio je korektan uvek,ali cuo sam da malo cima na ispitu,pa reko da idem laksim putem :D za razliku od drugih na pocetku kaze pravila igre,i sve je stvarno tako....ostali il pricaju nebitne stvari il pogresne informacije  :P a i on je rekao da voli da malo zajebe na sitnice-njemu naravno bitne,meni ne
pitano u Prva godina od

16 Odgovora

0 glasova
Ja sam samo izneo svoj utisak koji je profesor ostavio. Rekao sam da je najbolji profa na ketedri i stojim iza toga. A ako najbolji sa mehanike ne spada u nabolje profesore fakulteta, onda onda ne znam ko spada!!! Mozda treba uvesti jos jedan forum za one sa 10+ godina "staza" pa da taj bude kompetentniji po pitanju misljenja o profesorima.
odgovoreno od zli_gli
0 glasova
Ja sam samo izneo svoj utisak koji je profesor ostavio. Rekao sam da je najbolji profa na ketedri i stojim iza toga. A ako najbolji sa mehanike ne spada u nabolje profesore fakulteta, onda onda ne znam ko spada!!!

Ovo dovoljno govori o tvom poznavanju i zdravorazumskom ocenjivanju nastavničkog kadra našeg fakulteta. ;)

Mozda treba uvesti jos jedan forum za one sa 10+ godina "staza" pa da taj bude kompetentniji po pitanju misljenja o profesorima.

A možda sigurno NE. ;)
odgovoreno od
0 glasova
Cestitam,pobedio si.
odgovoreno od zli_gli
0 glasova
Kolega Emperor je u pravu, ne bih ja tako lako hvalio profesore, pogotovu ne Mitrovica, nema sumnje da je perfektan predavac i da zna znanje ali ispit ce pokazati drugu stranu medalje, pa kad cujes kako se polaze kod drugih bice ti sve jasno.... 8)
odgovoreno od Babija
0 glasova
ajde dajte lepo neke skripte iz meh 4 za usmeni kod Mitra kad ga tolko hvalite :-))))
trebaju mi hitno please!!
odgovoreno od
0 glasova
Ne mozes da se prebacis kod drugog profesora nikako! Jedino ako ti je dekan tata..
odgovoreno od
...