0 glasova
Ako neko ima pojma kako da se redistruje za ovu e-ucionicu, ili sta treba da se ukuca za UN/PW molim vas da mi pomognete, hteo bih da vidim sta ima da se "nauci" u toj ucionici.

Pozz
pitano u Druga godina od neda

2 Odgovora

0 glasova
Ja znam neke kolege koji su to koristili za neke izborne iz aero, ali nisam siguran da li tamo može svako da pristupi ili se username i pass dobijaju od profesora samo za potrebe određenih predmeta...
Pre bih rekao da je ovo drugo...  ;)
odgovoreno od
0 glasova
U pitanju su zatvoreni kursevi, odnosno kad upises jedan od izbornih predmeta koji to koriste profesor te registruje i ubaci na odredjeni kurs (predmet), drugacije ne mozes da pristupis. Mi vazduhoplovci preko toga skidamo skripte, obavestenja, dodatne materijale i imamo neke sitne testice (5-10 malih testova po 2-3 poena svaki) iz aerodinamickih predmeta. Dobar je to nacin rada, osim par mana (sto kad se rade testovi zvrje telefoni na sve strane, jer 5 od 20 ljudi zaista radi zadatke, ostali zivkaju i traze od njih), najbolje je iskombinovano sa normalnim nacinom rada (prisustvo + ti testovi + projektni + ispit = ocena).
Krenulo je od nas avijaticara, ali sad vec ima vise predmeta koji postoje na moodle-u (tako se zove sistem koji koristi ta e-ucionica, u pitanju je open source e-learning software), negde ima testova, negde nema uopste, vec samo sluzi za skripte i obavestennja, najvise se koristi za aerodinamike i za strance koji studiraju na Engleskom (Pakistanci, Sudanci itd, ima ih 20tak na doktorskim, svi na vazduhoplovstvu i vojnom).

Mozes da se prijavis kao gost i da vidis kojih predmeta ima tamo (nisu svi aktivni), ali ne mozes da im pristupis.
odgovoreno od drale
...