0 glasova
Kolege,da li mi neko moze reci,kakva je gore pomenuta profesorka sa vezbi iz MM2?Ako je nekom drzala vezbe,verovatno se seca!Interesuje me,da li je bas zahtevna,i da li je za njen kolokvijum,koji inace imam sutra,dovoljno uciti iz prirucnika,ili trazi bas "siroko",tj.i iz Radakovicevih materijala sa predavanja...Unapred hvala!!! ;)
pitano u Druga godina od

3 Odgovora

0 glasova
Meni je ona predavala i moram reći da je skroz korektna osoba, po mom mišljenju je i najnormalnija od svih sa te Katedre. Za kolokvijum iz lab. vežbi ti nije potrebno da znaš Radakovićeva predavanja. Dovoljno ti je da znaš ono što je u Priručniku i one skripte što vam je dala da fotokopirate (ovo ti je pre svega bitno zbog zavarivanja, ovo ostalo je dovoljno da učiš iz Priručnika).
Mali savet: označavanje čelika treba da znaš do najsitnijeg detalja.
Mali savet br. 2: vreme za rad je ograničeno i nećeš imati vremena da se prisećaš šta i kako beše, nego moraš baš lepo da naučiš...
odgovoreno od
0 glasova
Imao sam danas casove kod njega.Korektna zena,moras biti na svim predavanjima i sledece nedelje je popravni kolokvijum ako nisi radio danasnji dok je onaj drugi za dve nedelje na predavanjima.Nije tesko skupiti 51 poen kod nje.Samo malo uci i opusteno:)
odgovoreno od
0 glasova
Ovako pao sam prvi i drugi kolokvijum, polozio iz praktikuma oba, e sad interesuje me, imam sad u sredu test iz zavarivanja, pa da li ga radim ili ne, zbog ne polozenih kolokvijuma, pa ako ima neko informacije o takvom slucaju neka se javi ... :)))) unapred hvala :))
odgovoreno od
...