0 glasova
Da li neko zna zašto na fakultetu još uvek nema grejanja? Grejna sezona je počela pre nedelju dana (ili tako nešto) pa pretpostavljam da bi do sada popravili da je kvar u pitanju?
Danas mi neko čak reče da je to kao zbog toga što fakultet duguje i dok ne bude platio ništa od toplih radijatora?!?
pitano u Ostalo od

15 Odgovora

0 glasova
A jel su njima iskljucili grejanje?
odgovoreno od maxi
0 glasova
Naravno da nisu, oni su VLAST !  ;)
odgovoreno od
0 glasova
Kako kul situacija! :D
Bas me zanima sta ce na kraju da ispadne...
odgovoreno od nikmaja
0 glasova
Da zalozimo one stolice iz amfiteatara A, 208 i 216? Ionako je pola polomljeno pa ne moze da se sedi.

I kako mi sad da slusamo predavanja? Kako nesto da naucimo? U ponedeljak su nam drzali sat vremena(dok se i profesor i mi nismo smrzli), u utorak nismo ni imali predavanja(grejanje+Medvedev), danas smo imali 4 umesto 5 casova(u 208 je nestala struja na pola casa, pa smo se prebacili u 219 samo da dovrsimo zadatak). Prosli cetvrtak je profesor doneo grejalicu, pretpostavljam da ce isto biti i sutra(mada sam cuo i da su im rekli da pristede struju, tako da mozda ni te grejalice ne bude). Kakvo je ovo skolovanje bre?!!!???!!! >:( >:( >:( >:( >:( ??? >:(

To ministarstvo je prosto genijalno, nema para za budzet, nema para za grejanje, a o parama o obnovu i modernizaciju(o kojoj toliko pricaju) necu ni da pricam. Sve vise licimo na podsaharsku Afriku, ziveli nesvrstani.

Do sada se nismo ukljucivali u protest, jer uprava naseg fakulteta ima zaista korektan odnos(svasta mogu da im zamerim, ali to ne), ali ovakve stvari zaista ne smeju da se trpe, neko u ministarstvu mora da bude kaznjen sto se stotine ljudi vec nedeljama nervira, a sada i smrzava. Videli idioti da se situacija oko budzeta i bodova zagrejala, pa valjda smatraju da ce ovako da je o'lade i to na mnogim faxovima(pored nas i na Poljoprivrednom, Veterinarskom, Fizičkom, Hemijskom i Tehnoloskom). Ako je fakultet trebao da dobije pare od ministarstva za ovo, a nije, ni ne treba da plati(pa makar i imao iz nekog drugog izvora), jer onda te pare nikada nece ni dobiti. Za debilizme kao sto su ovo sad i cela ova anarhija sa bodovima i kvotama ministri lete sa funkcije, ali naravno, kod nas mozda covek dobije i povisicu. >:(
odgovoreno od drale
0 glasova
Juce je  u dnevniku na RTS1 o ovome govorio prof. Mitrovic sa katedre za Opste Masinske Konstrukcije, koji je na funkciji Drzavnog sekretara Ministarstva prosvete, ne znam da li ste gledali, i receno je da ce proble biti resen do kraja ove ili pocetkom sledece nedelje.

Vise o ovome i kvotama za master imate u danasnjem broju 24-sata, na 2. str:

http://e24.24sata.rs/issue.php?issue=24 ... 00121728d3
odgovoreno od ivkescout
...