0 glasova
Pozdrav svim masincima! Uskoro zavrsavam VTS u Zrenjaninu (procesno masinstvo) pa me interesuje da li je moguce, nakon zavrsetka, da upisem fax u Bg. Znam da bi bilo najbolje da odem do njih i direktno se raspitam (koje predmete priznaju, koliko se placa itd), ali me zanima da li je neko prosao kroz taj proces, tj. da li je uopste to moguce sa prosekom 8,6?
pitano u Upis od Calda365

5 Odgovora

0 glasova
moguce je, zasto ne bi bilo...
jedino sto ces morati jeste da se usaglasis na nas nastavni plan i program, tj da vidis sta ce ti se prizanti od ispita koje si u Zranjaninu polozio, a razliku ces morati da polazes naravno u Begradu!

Koliko ja znam, nije bilo problema sa onima koji su hteli da se prebace na fakultet!
Pitanje je samo hoces li imati snage da nastavis dalje studije, sto znaci to zavisi od pojedinca do pojedinca
odgovoreno od
0 glasova
Super  :D. E upravo taj plan i program me interesuje odnosno od koje bih godine krenuo, i da li imam sanse za dom? Ovo pitam da znam da li da guram prosek ovde u Zr. jer bez doma nista. Hvala u svakom slucaju na odgovoru. Ako ima nekog sa slicnim iskustvom, slobodno se javite :).
Pozdrav
odgovoreno od Calda365
0 glasova
pretpostavljam da traje 3 godine ta visa, sto znaci da ako stavis jednakost izmedju tvojih i nasih planova i programa bice dosta razlike, nesto ce ti priznati, nesto ne, dosta toga zavisi i od same katedre gde zelis da nastavis studije, tako da ti je najbolje da posetis studentsku sluzbu, i sefa studentske sluzbe i detaljno se raspitas o svemu tome, ne telefonom vec licno, jer tako ostaje jaci utisak ;)
odgovoreno od
0 glasova
sve zavisi sta ti se prizna od ispita, samim tim tu godinu ces i upisati...
ne znam da li je to tacno, ali sigurno neces biti apsolvent na masincu ;)
nesto ce priznati, nesto ne, sitauacija ni malo nije naivna...
odgovoreno od
0 glasova
Jeste, u pravu ste. Evo bas sam gledao koje predmete imaju procesari u prvoj godini i moram reci da ima dosta razlike. Bas sam razgovarao sa profesorom iz Otpornosti materijala (on je iz Beograda), i saznao da mi ucimo samo deo onoga sto se predaje na fakultetu u Beogradu, i da bih to eventualno mogao da nadoknadim izradom diplomskog rada na temu tih poglavlja i da mi se to prizna (ali to je samo jedan predmet  :( ). U svakom slucaju, hvala svima na brzim odgovorima, inace smatram fakultet u Beogradu jako dobrim i dacu sve od sebe da ga upisem :) !!!!
Pozdrav.
odgovoreno od Calda365
...